Au mai rămas câteva zile până la Festivalul Cașcavelei - Valea Doftanei 2016

Eveniment (Categoria articolului)

La sfârșitul acestei săptămâni, de vineri după-amiază până duminică seara (9-11 septembrie), la Valea Doftanei are loc cea de-a XV-a ediție a Festivalului Cașcavelei, eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local.

Festivalul Cașcavelei este una dintre cele mai îndrăgite manifestări din Prahova, la care participă în fiecare an câteva mii de persoane. La baza evenimentului stă, evident, tradiționala cașcavea, produs înregistrat la OSIM de autoritățile locale, în urmă cu câțiva ani. Locația manifestării este cea cunoscută - stadionul de fotbal din satul Trăisteni. În fiecare seară a festivalului va fi câte un spectacol cu începere de la ora 18.00. Printre alții, vor urca pe scenă formațiile 3 SUD EST, PACT (Leo Iorga & Adi Ordean) și DEEPCENTRAL, dar și soliștii Marina Florea, Andreea Antonescu, Elena Merișoreanu, Ștefania Rareș, Radu Ile și alții. Vom reveni în zilele următoare cu programul complet al Festivalului Cașcavelei 2016.

9165 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1242 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2068 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

481 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

394 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.