Vineri şi sâmbătă, Câmpina va găzdui două competiţii de orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

Vineri, 14 septembrie, şi sâmbătă, 15 septembrie, Câmpina va fi un centru de interes naţional pentru participanţii la competiţii de orientare sportivă. Două întreceri de mare anvergură au adunat deja peste 100 de înscrieri, la toate categoriile de vârstă.

Astfel, vineri, 14 septembrie, este programată Cupa Seva, competiţie de sprint, etapă a Campionatului Naţional de Orientare Sportivă, care se va desfăşura pe un traseu urban, cu plecarea şi festivitatea de premiere pe terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol. A doua zi, Trofeul Silva - competiţie de lungă distanţă, cu un traseu care parcurge localităţile Câmpina şi Poiana Câmpina. Participanţii sunt împărţiţi pe categorii de vârstă, masculin şi feminin, de la 10 ani la peste 85 de ani, dar şi alte categorii - Open începători, Open tehnic şi Open family. Centrul de concurs este la Hotelul Seva, din Câmpina, care este şi unul dintre principalii sponsori ai evenimentului, alături de societatea Fil Sam. Organizatorul celor două competiţii este Clubul Sportiv OK Silva Câmpina, iar parteneri sunt Federaţia Română de Orientare, Primăria Municipiului Câmpina, Primăria Comunei Poiana Câmpina şi CS Câmpina.

3812 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1350 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1240 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.