Până pe 23 noiembrie, câmpinenii pot depune propuneri și recomandări privind impozitele și taxele locale pentru 2019

Social (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a anunțat că în ședința ordinară a Consiliului Local, din luna decembrie, va supune dezbaterii și aprobării proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele locale aferente anului fiscal 2019. În acest sens, cei interesați pot depune în scris propuneri sau recomandări până la data de 23 noiembrie 2018.

Ceea ce Primăria Câmpina numește o dezbatere publică se reduce, de fapt, la posibilitatea celor interesați de a putea trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare fie direct la registratură, fie prin intermediul poștei clasice sau poștei electronice. Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru anul 2019, precum și expunerea de motive a primarului Horia Tiseanu pot fi găsite pe site-ul primariacampina.ro, după cum se arată în comunicatul emis de la "Casa cu Grifoni".

2502 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

366 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.

2127 vizualizari
16 nov. 2018 18:12

Tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina despre leadership și orientare profesională

"Discover yourself" s-a numit acțiunea desfășurată joi, 15 noiembrie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, acolo unde trei tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la cea mai prestigioasă unitate de învățământ din municipiu despre leadership și despre orientarea profesională.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

3017 vizualizari
16 nov. 2018 12:12

Și a fost a XX-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Ca în fiecare an, și asta de 20 de ani încoace, Balul Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina constituie o mare petrecere, un eveniment la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Pentru anul școlar 2018-2019, școala patronată de Asociația AMUS France - Roumanie numără aproximativ 90 de boboci, la cele trei clase din anul I - două clase cu profil de asistenți medicali generaliști și o clasă cu profil de asistenți medicali farmacie.