Salariile angajaților de la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

V-am prezentat recent salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, conform datelor postate pe site-ul instituției în conformitate cu Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Acum este rândul Spitalului de Psihiatrie Voila, unitate sanitară de monospecialitate, unde sporurile sunt semnificative. Ne referim aici în special la sporul pentru condiții deosebit de periculoase, cuprins între 50% și 65% din salariul de bază și de care beneficiază absolut toți angajații de la Spitalul Voila, de la cadre medicale până la personalul TESA și muncitori. (facsimile)

La Spitalul Voila, medicii primari au salariile de bază (brute) cuprinse între 14.815 lei și 16.344 lei, la care se adaugă sporul de doctorat (acolo unde este cazul), sporul pentru condiții deosebit de periculoase (între 5.510 lei și 10.364 lei), gărzile și indemnizația de hrană. 
În cazul medicilor specialiști, salariu de bază este cuprins între 10.643 lei și 12.327 lei, la care se adaugă sporurile menționate mai sus și pe care le vedeți detaliate în tabelele anexate.
O asistentă medicală principală de la Spitalul Voila are salariul de bază brut cuprins între 6.622 lei și 4.358 lei, în funcție de gradație, spor de 65% din salariul de bază - pentru condiții deosebit de periculoase, spor de tură, spor pentru sâmbetele și duminicile lucrate, indemnizație de hrană. Un asistent medical debutant are în jur de 4.000 lei salariul de bază. Acum, trebuie să știți că în cazul asistentelor medicale salariile sunt diferențiate nu doar în funcție de vechime, ci și în funcție de studii. Pentru că sunt asistente care au terminat o școală posliceală de profil, dar sunt asistente care au terminat o facultate. De câțiva ani, în cadrul facultăților de medicină din țară, de stat sau private, există secții pentru asistenți medicali generaliști.
Infirmierele de la Spitalul Voila au salariile de bază cuprinse între 1.948 și 2.148 lei, iar îngrijitoarele între 1.900 lei și 2.415 lei. Precizăm că la Spitalul de Psihiatrie Voila sunt 303 angajați în prezent, iar cheltuielile de personal pentru 2018 sunt de 31.469.000 lei, conform bugetului instituției.

Citiți și: Salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, cu sporurile și indemnizațiile aferente
Salariile angajaților din Primăria Câmpina, la 30 septembrie 2018. E bine să ne reamintim, din când în când, unde se duc 40% din banii municipiului

7627 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 19.10.2018 15:53 Managerul are salariul brut de 25.732 lei?

Actualitate

2766 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3179 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

368 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.