1.000 de candidați nu au trecut de probele eliminatorii pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina

Social (Categoria articolului)

2.134 de tineri au susținut astăzi proba scrisă a examenului pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' din Câmpina. Rezultatele vor fi afișate tot astăzi, iar apoi vor putea fi depuse contestațiile. Rezultatele finale, după contestații, vor fi anunțate mâine.

Practic, astăzi s-a desfășurat ultima probă a examenului de admitere. Proba scrisă, sub formă de test grilă la limba română și o limbă străină, a fost susținută la Școala de Poliție - de către candidații care au ales engleza ca limbă străină și la Școala Centrală din Câmpina - de cei care au ales franceza. Vă reamintim, sunt 700 de locuri scoase la concurs, din care 16 pentru romi și 8 pentru alte minorități. 

Inițial, la inspectoratele județene de poliție de care aparțineau, s-au înscris 3.508 candidați pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina. Week-end-ul trecut, la unitatea de învățământ, pentru înscrierea efectivă la concursul de admitere, s-au mai prezentat 3.133 candidați. 1.000 dintre ei nu au trecut de probele eliminatorii (examinarea medicală și testarea aptitudinilor fizice). Aici trebuie să precizăm că au fost și câțiva candidați, în jur de 20, care nu s-au prezentat fie la examinarea medicală, fie la probele sportive. După probele eliminatorii, au rămas în concurs 2.134 de tineri (din care 22 romi și 13 aparținând altor minorități) care astăzi au susținut proba scrisă. 

4415 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1327 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

638 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.