Aproximativ 250 de elevi au început un nou an de învățământ la Școala "Louis Pasteur" din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Luni după-amiază, la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din municipiul Câmpina a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar. Aproximativ 250 de cursanți au intrat în noul an de învățământ la cele două specializări - asistent medical de medicină generală și asistent farmacie. În centrul atenției au fost, bineînțeles, bobocii, dar probabil că emoțiile cele mai mari le-au avut elevii din anii II și III, care au fost premiați pentru rezultalele obținute în anul școlar trecut. (video)

Este o tradiție pentru Școala "Louis Pasteur" ca premiile pentru cei mai buni elevi să fie acordate la începutul noului an de învățământ, în fața colegilor și, bineînțeles, în fața bobocilor școlii. Iar premii au primit din partea diriginților atât elevii cu cele mai bune rezultate, cât și elevii care au participat la diverse activități extracurriculare. După cum știți, AMUS derulează mai multe proiecte pentru comunitate în parteneriat cu administrațiile locale, cu unități preșcolare de învățământ, cu diverse organizații neguvernamentale.
Pregătirea elevilor de la Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” Câmpina este asigurată de peste 20 de cadre didactice, într-un sediu bine dotat, care include opt săli de clasă, dintre care trei laboratoare (de informatică, farmacie şi nursing) şi două cabinete (anatomie şi farmacie), o bibliotecă, 28 de calculatoare pentru elevi etc. La finalul festivității de deschidere a noului an școlar, conducerea unității, profesorii diriginți și proaspeții elevi au vizitat şcoala împreună, iar elevilor li s-a explicat unde se ţin cursurile, unde sunt laboratoarele, materialele didactice etc. Școala Postliceală “Louis Pasteur” a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 19 ani.

3860 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

679 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1559 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.

Alte stiri recente

143 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

2408 vizualizari
14 nov. 2018 21:21

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina lansează o campanie gratuită de infiltrații cu ozon

1 comentarii

O adevărată premieră pe piața serviciilor medicale din Câmpina a fost lansată de Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, situat pe Strada 1 Mai, nr. 31, și care, de la 1 noiembrie 2018, desfășoară o campanie gratuită de infiltrații cu ozon.