Băncile din părculețul de la Ceas, distruse bucată cu bucată. Vrem ca autorii să fie identificați, sancționați și prezentați public!

Social (Categoria articolului)

Iată cum arată băncile din Parcul de la Ceas. În buricul târgului, în poate cea mai tranzitată zonă pietonală a Câmpinei, într-un loc pentru modernizarea căruia s-au investit foarte mulți bani de la bugetul local, iată ce se poate întâmpla, iată ce pot face niște persoane certate în primul rând cu bunul simț. Vrem să știm cine sunt acele persoane. Vrem ca ele să fie identificate, sancționate și prezentate public.

Asistăm de prea multă vreme la distrugerea unor bunuri de pe domeniul public - coșuri de gunoi, bănci, stâlpi, gărdulețe, chiar și indicatoare stradale. Sunt furate florile de pe domeniul public, sunt rupți copacii. Se întâmplă asta într-un oraș în care suntem anunțați încă de la intrare că domeniul public este supravegheat video. Și știm bine că s-au investit niște bani, mulți bani, în sistemul de supraveghere video. Ei bine, vrem să vedem dacă acest sistem video este sau nu bun la ceva. Inclusiv în Parcul de la Ceas există un panou prin care suntem anunțați că obiectivul este supravegheat video 24 de ore din 24. În fața panoului respectiv se află una dintre băncile distruse. Vrem să știm cine a distrus-o și vrem să plătească pagubele. Am spus-o și cu altă ocazie și o repetăm acum, până nu se dau niște amenzi și nu se fac publice câteva cazuri concrete de persoane care distrug bunurile orașului, lucrurile de acest gen nici nu vor fi stopate. Așteptăm o reacție pe măsură a autorităților locale pentru că deja s-a ajuns mult prea departe.

 

3644 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 20.10.2017 20:29 Ce bine arăta această zonă după modernizare! Personalul din primarie angajat prin concurs si pe anumite criterii ce pazeste?Ar fi bine sa se cunoasca ce pregatire profesionala au si ce salarii incaseaza.Atunci putem trage o concluzie si poate ne lămurim de ce merg lucrările atat de bine in Campina.
  • Andy 23.10.2017 11:42 POLITIA ce face???? De ce nu misca nimic?

Social

7878 vizualizari
22 ian. 2018 17:48

Iulie 2018 - următoarea sesiune de admitere la Școala de Poliție din Câmpina. Este posibil să existe și o a treia sesiune, în decembrie

2018 ar putea intra în istoria Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina ca fiind anul cu trei sesiuni de admitere, asta și în funcție de decizia pe care o va lua Ministerul Afacerilor Interne. "Deocamdată, este cert că vom avea examen de admitere în luna iulie, când vor fi scoase la concurs 1.300 de locuri, ca și la admiterea din ianuarie 2018. Organizarea unei sesiuni de admitere în decembrie este la stadiul de discuții. Încă nu știm dacă această a treia sesiune va fi în decembrie 2018 sau ianuarie 2019", ne-a declarat comandantul Școlii de Poliție din Câmpina, comisar șef Vasile Tache.

2166 vizualizari
22 ian. 2018 09:35

Primăria Câmpina vrea fonduri europene pentru construirea unei grădinițe și îmbunătățirea infrastructurii de la Școala "B.P. Hasdeu"

La începutul lunii ianuarie, în cadrul POR 2014-2020 a fost lansată Axa prioritară 10 - "Îmbunătățirea infrastructurii educaționale", în baza căreia administrațiile locale pot accesa fonduri europene pentru construirea de școli și grădinițe sau pentru îmbunătățirea infrastructurii unităților de învățământ deja existente. Primăria Câmpina intenționează să depună două cereri de finanțare, pentru care va solicita acordul de principiu al Consiliului Local în ședința de joi, 25 ianuarie.

Alte stiri recente

1708 vizualizari
22 ian. 2018 20:12

CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât FRF, cât şi Clubul HM Junior

După ce în luna decembrie a anului trecut a depus la Consiliul Local un raport de activitate lipsit de substanță și incomplet, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, revine acum cu un raport ceva mai detaliat, din care aflăm lucruri interesante. Acest raport se va afla pe masa consilierilor locali la ședința de joi, 25 ianuarie 2018. În acest raport se menționează faptul că, în privinţa litigiului cu HM Junior, CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât hotărârea Comisiei de Recurs a FRF, cât şi Clubul HM Junior.

1555 vizualizari
22 ian. 2018 11:55

Aproximativ 17 milioane lei, suma încasată la bugetul Câmpinei, în 2017, de pe populație și firme

16.917.000 lei s-au încasat anul trecut la bugetul Câmpinei din taxe și impozite locale. Asta înseamnă aproximativ 170 miliarde lei vechi, bani plătiți de populație și agenți economici. Este o sumă aproximativ egală cu cea înregistrată în 2016.