Băncile din părculețul de la Ceas, distruse bucată cu bucată. Vrem ca autorii să fie identificați, sancționați și prezentați public!

Social (Categoria articolului)

Iată cum arată băncile din Parcul de la Ceas. În buricul târgului, în poate cea mai tranzitată zonă pietonală a Câmpinei, într-un loc pentru modernizarea căruia s-au investit foarte mulți bani de la bugetul local, iată ce se poate întâmpla, iată ce pot face niște persoane certate în primul rând cu bunul simț. Vrem să știm cine sunt acele persoane. Vrem ca ele să fie identificate, sancționate și prezentate public.

Asistăm de prea multă vreme la distrugerea unor bunuri de pe domeniul public - coșuri de gunoi, bănci, stâlpi, gărdulețe, chiar și indicatoare stradale. Sunt furate florile de pe domeniul public, sunt rupți copacii. Se întâmplă asta într-un oraș în care suntem anunțați încă de la intrare că domeniul public este supravegheat video. Și știm bine că s-au investit niște bani, mulți bani, în sistemul de supraveghere video. Ei bine, vrem să vedem dacă acest sistem video este sau nu bun la ceva. Inclusiv în Parcul de la Ceas există un panou prin care suntem anunțați că obiectivul este supravegheat video 24 de ore din 24. În fața panoului respectiv se află una dintre băncile distruse. Vrem să știm cine a distrus-o și vrem să plătească pagubele. Am spus-o și cu altă ocazie și o repetăm acum, până nu se dau niște amenzi și nu se fac publice câteva cazuri concrete de persoane care distrug bunurile orașului, lucrurile de acest gen nici nu vor fi stopate. Așteptăm o reacție pe măsură a autorităților locale pentru că deja s-a ajuns mult prea departe.

 

3443 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 20.10.2017 20:29 Ce bine arăta această zonă după modernizare! Personalul din primarie angajat prin concurs si pe anumite criterii ce pazeste?Ar fi bine sa se cunoasca ce pregatire profesionala au si ce salarii incaseaza.Atunci putem trage o concluzie si poate ne lămurim de ce merg lucrările atat de bine in Campina.
  • Andy 23.10.2017 11:42 POLITIA ce face???? De ce nu misca nimic?

Social

1947 vizualizari
19 nov. 2017 19:43

Un bătrân din Poiana Câmpina, găsit decedat într-o fosă septică

Tragedia s-a întâmplat duminică seara, pe Strada Tulburii din comuna Poiana Câmpina. Bătrânul de 73 de ani a fost descoperit de rude în fosa septică din curtea proprie, o fosă cu o adâncime de aproximativ doi metri.

2459 vizualizari
16 nov. 2017 18:21

Preselecții pentru a XII-a ediție a Festivalului Tineretului, Câmpina 2017

Fundația Zamolxes organizează, în perioada 27-29 noiembrie 2017, cea de-a XII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans destinat elevilor de la școlile câmpinene, cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani. Este un concurs cu premii în bani, evenimentul fiind susținut financiar de administrația locală, în baza Legii 350/2005.

Alte stiri recente

3444 vizualizari
19 nov. 2017 12:52

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Rezultate şi clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul joc din cadrul etapei a 14-a din Liga. Sâmbătă dimineaţă a avut loc un alt joc, derby-ul de la Văleni. Trei partide au avut loc sâmbătă după-amiază, iar ultimele meciuri au fost programate duminică. S-au înscris 22 goluri şi s-au consemnat cinci victorii ale gazdelor, două remize şi o victorie a oaspeţilor, chiar a liderului.

1851 vizualizari
19 nov. 2017 11:16

Holter pentru ECG și tensiune arterială, la Medis Câmpina

Holterul este un mic dispozitiv cu ajutorul căruia medicul poate monitoriza 24 de ore din 24 activitatea inimii, în cazul pacienților cardiaci, precum și variațiile de tensiune, în cazul pacienților hipertensivi. Acum, aceste dispozitive există și la Medis Câmpina, iar cu ajutorul lor pacienții pot fi monitorizați în mediul lor, în timpul activităților cotidiene.