Băncile din părculețul de la Ceas, distruse bucată cu bucată. Vrem ca autorii să fie identificați, sancționați și prezentați public!

Social (Categoria articolului)

Iată cum arată băncile din Parcul de la Ceas. În buricul târgului, în poate cea mai tranzitată zonă pietonală a Câmpinei, într-un loc pentru modernizarea căruia s-au investit foarte mulți bani de la bugetul local, iată ce se poate întâmpla, iată ce pot face niște persoane certate în primul rând cu bunul simț. Vrem să știm cine sunt acele persoane. Vrem ca ele să fie identificate, sancționate și prezentate public.

Asistăm de prea multă vreme la distrugerea unor bunuri de pe domeniul public - coșuri de gunoi, bănci, stâlpi, gărdulețe, chiar și indicatoare stradale. Sunt furate florile de pe domeniul public, sunt rupți copacii. Se întâmplă asta într-un oraș în care suntem anunțați încă de la intrare că domeniul public este supravegheat video. Și știm bine că s-au investit niște bani, mulți bani, în sistemul de supraveghere video. Ei bine, vrem să vedem dacă acest sistem video este sau nu bun la ceva. Inclusiv în Parcul de la Ceas există un panou prin care suntem anunțați că obiectivul este supravegheat video 24 de ore din 24. În fața panoului respectiv se află una dintre băncile distruse. Vrem să știm cine a distrus-o și vrem să plătească pagubele. Am spus-o și cu altă ocazie și o repetăm acum, până nu se dau niște amenzi și nu se fac publice câteva cazuri concrete de persoane care distrug bunurile orașului, lucrurile de acest gen nici nu vor fi stopate. Așteptăm o reacție pe măsură a autorităților locale pentru că deja s-a ajuns mult prea departe.

 

3815 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 20.10.2017 20:29 Ce bine arăta această zonă după modernizare! Personalul din primarie angajat prin concurs si pe anumite criterii ce pazeste?Ar fi bine sa se cunoasca ce pregatire profesionala au si ce salarii incaseaza.Atunci putem trage o concluzie si poate ne lămurim de ce merg lucrările atat de bine in Campina.
  • Andy 23.10.2017 11:42 POLITIA ce face???? De ce nu misca nimic?

Social

476 vizualizari
23 iul. 2018 10:06

Amintiri din Câmpina de altădată - Secţia de volei a Clubului IRUE, în urmă cu jumătate de secol

Sportul câmpinean suferă de ani buni, cauzele fiind multe şi diverse. Dar nu putem să nu ne uităm în urmă şi să nu vedem că în vremuri mult mai grele din multe puncte de vedere, totuşi, se găseau resurse pentru sport. În rândurile de faţă, câteva cuvinte despre secţia de volei de la Clubul IRUE Câmpina, acum 50 de ani.

7722 vizualizari
22 iul. 2018 15:10

DN1 este blocat complet din cauza unui accident produs la Nistorești și a aluviunilor aduse de ploaie pe carosabil, la Comarnic

UPDATE - La ora 17.15, partea carosabilă a fost complet curățată de aluviuni, la Comarnic. Pe DN1, s-au format coloane de mașini de la limita cu județul Brașov, până la ieșirea din Bușteni și de la ieșirea din Sinaia până la Comarnic - pe sensul de mers spre București, iar pe sensul de mers spre Brașov - de la km 103 până la ieșirea din Comarnic.
UPDATE - La ora 16.00, IJP Prahova anunță că la Comarnic s-a reluat circulația pe DN1, dar traficul este îngreunat. În zonă sunt ehipaje de poliție care dirijează circulația. De asemenea, echipe de la Secția Drumuri Naționale se află pe DN1, la Comarnic, unde intervin la degajarea carosabilului de aluviuni.
UPDATE - Poliția Prahova recomandă conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare: DN1A Vălenii de Munte - Cheia și DN71 Sinaia - Pucioasa - Târgoviște.

În jurul orei 14.45, pe DN1, la Nistorești, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o dubiță care transporta brânză și un autoturism. Șase persoane se aflau în aceste vehicule, două dintre ele fiind rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Alte stiri recente

436 vizualizari
23 iul. 2018 11:46

Primăria Câmpina a demarat licitația pentru reabilitarea Străzii Bobâlna

Anunțul privind repararea Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina a fost publicat pe SEAP, zilele trecute, iar termnul limită de depunere a ofertelor este 3 august 2018. După cum a anunțat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de la începutul acestei luni, va fi o lucrare de reabilitare a trotuarelor și carosabilului până la stratul de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.

2866 vizualizari
22 iul. 2018 14:05

Câmpina: strângere de semnături pentru campania "Fără penali în funcții publice"

În mai multe localități din Prahova s-au desfășurat, în acest week-end, acțiuni publice pentru strângerea de semnături în campania "Fără penali în funcții publice". La Câmpina, acțiunea a avut loc duminică, în pasajul de la Ceas din centrul localității, între orele 11.00-14.00.