Băncile din părculețul de la Ceas, distruse bucată cu bucată. Vrem ca autorii să fie identificați, sancționați și prezentați public!

Social (Categoria articolului)

Iată cum arată băncile din Parcul de la Ceas. În buricul târgului, în poate cea mai tranzitată zonă pietonală a Câmpinei, într-un loc pentru modernizarea căruia s-au investit foarte mulți bani de la bugetul local, iată ce se poate întâmpla, iată ce pot face niște persoane certate în primul rând cu bunul simț. Vrem să știm cine sunt acele persoane. Vrem ca ele să fie identificate, sancționate și prezentate public.

Asistăm de prea multă vreme la distrugerea unor bunuri de pe domeniul public - coșuri de gunoi, bănci, stâlpi, gărdulețe, chiar și indicatoare stradale. Sunt furate florile de pe domeniul public, sunt rupți copacii. Se întâmplă asta într-un oraș în care suntem anunțați încă de la intrare că domeniul public este supravegheat video. Și știm bine că s-au investit niște bani, mulți bani, în sistemul de supraveghere video. Ei bine, vrem să vedem dacă acest sistem video este sau nu bun la ceva. Inclusiv în Parcul de la Ceas există un panou prin care suntem anunțați că obiectivul este supravegheat video 24 de ore din 24. În fața panoului respectiv se află una dintre băncile distruse. Vrem să știm cine a distrus-o și vrem să plătească pagubele. Am spus-o și cu altă ocazie și o repetăm acum, până nu se dau niște amenzi și nu se fac publice câteva cazuri concrete de persoane care distrug bunurile orașului, lucrurile de acest gen nici nu vor fi stopate. Așteptăm o reacție pe măsură a autorităților locale pentru că deja s-a ajuns mult prea departe.

 

3780 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 20.10.2017 20:29 Ce bine arăta această zonă după modernizare! Personalul din primarie angajat prin concurs si pe anumite criterii ce pazeste?Ar fi bine sa se cunoasca ce pregatire profesionala au si ce salarii incaseaza.Atunci putem trage o concluzie si poate ne lămurim de ce merg lucrările atat de bine in Campina.
  • Andy 23.10.2017 11:42 POLITIA ce face???? De ce nu misca nimic?

Social

4425 vizualizari
23 apr. 2018 11:58

O elevă din Câmpina, lovită de mașină chiar pe trecerea de pietoni de la Colegiul "Grigorescu"

Fata, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" traversa strada regulamentar când a fost lovită de un autoturism Ford, cu numărul de înmatriculare PH-10-STO. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe Calea Doftanei, pe trecerea de pietoni din dreptul liceului.

8096 vizualizari
22 apr. 2018 10:10

MAI a stabilit perioadele și condițiile pentru admiterea la școlile de poliție, sesiunile august 2018 și ianuarie 2019. La Școala de Poliție din Câmpina sunt câte 1.300 locuri în fiecare sesiune

Prin dispoziție a directorului general al Direcției Management Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au fost stabilite condițiile și numărul de locuri pentru admiterea la toate instituțiile de învățământ din subordinea MAI. Este vorba despre siunile de admitere din vara lui 2018 și ianuarie 2019. La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina vor fi scoase la concurs câte 1.300 locuri la fiecare sesiune de admitere. 

Alte stiri recente

2219 vizualizari
23 apr. 2018 11:22

Câmpina, Bulevardul Culturii. Cât de greu poate fi să păstrăm frumusețea acestui loc?!

În campania "Câmpina curată" de anul trecut, în zona adiacentă Bulevardului Culturii am găsit un adevărat dezastru ecologic. O mizerie de nedescris, de la resturi de materiale de construcții, până la tot ce v-ar putea trece prin cap că se numește gunoi. O zonă atât de frumoasă transformată efectiv într-o groapă de gunoi. Anul acesta situația pare a fi ceva mai bună. Adică, mai puțin gunoi. Dar el există și nu ajunge aici singur.

2202 vizualizari
23 apr. 2018 09:17

Peste 10 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, în primul trimestru al anului, din taxe și impozite locale

Suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, până la 31 martie 2018, este de 10.151.000 lei, cu aproape 2 milioane lei peste încasările de anul trecut, din aceeași perioadă. Vorbim despre taxe și impozite plătite de toți contribuabilii, atât persoane fizice, cât și persoane juridice.