Elevii de la Colegiul "Grigorescu" au donat sute de jucării pentru copiii orfani și cei din familii nevoiașe

Social (Categoria articolului)

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Asociația Părinților Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a organizat în cadrul liceului campania "Fă o bucurie! Donează o jucărie!", destinată copiilor orfani sau care provin din familii sărace. Sute de jocuri și jucării au fost donate, în cadrul acestei campanii, de elevii și chiar de cadrele didactice de la CNNG. 

Au fost strânse astfel jocuri și jucării noi, dar și unele vechi, curate, în stare foarte bună. Au fost sortate apoi pe categorii, împachetate și oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, "Casa Speranței", Parohia Voila și Centrul Creștin Nehemia. De asemenea, au primit jucării pentru copii cinci familii nevoiașe din Câmpina. O bucurie de Paște, făcută de copii, pentru copii.
Campania "Fă o bucurie! Donează o jucărie!" a fost coordonată de președintele Asociației Părinților Elevilor din CNNG - Anca Huțu, vicepreședintele Decebal Chițu, precum și de Adina Ionescu și Iulia Zăvoianu, membri în Comitetul Director. Conducerea Asociației mulțumește tuturor părinților, elevilor și cadrelor didactice pentru donații și speră ca această campanie să devină o tradiție la Colegiul "Grigorescu".

3831 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

806 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.