1,1 milioane lei, bugetul Clubului Sportiv Câmpina în 2018

Actualitate (Categoria articolului)

Odată cu bugetul municipiului pentru anul în curs, Consiliul Local a aprobat și bugetele instituțiilor subordonate, printre aceste numărându-se și Clubul Sportiv Câmpina. Pentru 2018, bugetul CS este de 1.138.500 lei, din care 176.500 veniturile proprii, iar 962.000 lei subvenția de la bugetul local.

Clubul Sportiv Câmpina, condus de președintele Adrian Stoican (foto) are 10 angajați (un post de antrenor este vacant), fondul de salarii fiind de 350.000 lei. La cheltuielile de personal se adaugă cele cu bunurile și serviciile (utilități, întreținere și funcționare) în valoare de 788.500 lei. După cum știți, CS Câmpina are în administrare bazinul de înot, terenul sintetic de fotbal și terenul denumit "multifuncțional". În 2017, din închirierea terenului sintetic și din taxele de intrare la bazinul de înot, CS Câmpina a încasat 260.187 lei (240.000 lei de la bazin și diferența de la terenul sintetic). Terenul "multifuncțional" nu a produs nimic. Vă reamintim că acest teren a fost finalizat anul trecut și dat în administrare CS Câmpina la 1 septembrie 2017, dar nu a existat nicio solicitare de închiriere.
Subvenția de la bugetul local este destul de mare pentru că din ea trebuie acoperite, pe lângă salarii, cheltuielile cu întreținerea și utilitățile bazinului de înot, care ajung depășesc 400.000 lei pe an. Mai trebuie precizat un lucru. CS Câmpina, asemeni celorlalte instituții publice din subordinea administrației locale, virează în fiecare an la bugetul local jumătate din încasările realizate, în conformitate cu legislația în vigoare. 

3564 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea 23.02.2018 14:16 Aproape un miliard pe luna?! Enorm! Sa facă ce? Au echipa in Champions League, au vreo duzina de campioni mondiali de pregătit?! Zău, chiar e bătaie de joc a banului public!
  • Ni 23.02.2018 15:12 Daca te uiti la mutra lui Stoican iti dai seama ce privire inteligentă de manager are... Sa ii multumim dlui Fratila pt astfel de oameni pe care i-a promovat... sau mai bine spus marionete.Ca managementul ii apartine in totalitate dlui Fratila. Oamenii astia nu au vazut ca in privat cand nu merge ceva, desfijntezi sau reprofilezi. Consiliu local de .....
  • gheorghe nicolea 23.02.2018 15:15 Vreau daca se poate sa incurajati venirea la bazin si copiilor mai puyin norocosi .Sa mergeti in scoli si sa-i selectati.Acesul la bazin pentru copii sa fie mai acesibila ca prepret.Si in vacante scolare acces gratuit ca sa-i luam din fata tabletei.
  • Admin 23.02.2018 18:19 Banii nu sunt pentru echipa de fotbal, sunt pentru Clubul Sportiv cu toate secțiile sale și toate obiectivele pe care le are în administrare. Scrie în articol că 350.000 lei înseamnă doar salariile de la club, iar 400.000 lei înseamnă întreținerea și utilitățile bazinului de înot.
  • Ni 24.02.2018 08:34 Trebuie sa gândească dragul Consiliu Local, Ca acest club sportiv trebuie sa si produce ceva, nu numai sa consume.
  • Ce-ai facut Bobota 25.02.2018 13:58 Nu le-a convenit ca au dat 1 miliard vechi cand era Fcm Campina,apoi l-au desfiintat.Macar aia jucau in divizia B,unde este progresul? Numai pe salarii si utilitati,alte rectificari bugetare,alta distractie.Campina are excedent necheltuit de anii trecuti (imprumutati de la banca sau nu ) cheltuiti haotic.Nu inteleg de ce atata hartogarie,studii de fezabilitate,sa traiasca si arhitectii,avocatii,sa mai manance si ei de la stat bani? Cu 200.000 ron, cat este repararea acoperisului la Energetic repar complexul din Balcescu sau asfaltez jumatate din Calea Doftanei

Actualitate

1025 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1977 vizualizari
20 mar. 2018 19:18

Cum au ajuns Casa Tineretului, Spitalul Municipal Câmpina și Liceul Energetic să lucreze cu aceeași firmă de termopane, la cererea primarului Horia Tiseanu

4 comentarii

Una dintre acuzațiile aduse de procurorii DNA primarului Horia Tiseanu este aceea privind traficul de influență, lucru pe care îl știm deja cu toții. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, primarul Câmpinei a facilitat obținerea, de către o societate comercială din Ploiești, a unor contracte de lucrări la Casa Tineretului, Spitalul Municipal și chiar Liceul Tehnologic Energetic. "În schimbul acestui sprijin am stabilit de comun acord cu acesta fie să-i remit un anumit procent din valoarea lucrărilor contractate, fie să-i execut gratuit lucrări de tâmplărie la imobilele pe care le deținea", este declarația principalului martor din dosar.

Alte stiri recente

1909 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.

2126 vizualizari
19 mar. 2018 17:21

Avantajele și beneficiile produselor MartiDerm aduse în România de Medimfarm

De peste 60 de ani, MartiDerm dezvoltă formule inovatoare pentru o piele frumoasă și sănătoasă. Tratamentele anti-îmbătrânire au o concentrație mare de ingrediente active, care dau rezultate vizibile pe termen scurt și lung. Produsele MartiDerm pot fi folosite pentru toate tipurile de ten, iar despre avantaje și beneficii ne vorbește Elena Dragomir, farmacist principal la Medimfarm Câmpina. De altfel, Medimfarm este unic importator și distribuitor în România al produselor MartiDerm prin rețeaua de farmacii și online pe www.medimfarm.ro. În clipul video puteți vedea modul de utilizare a fiolelor MartiDerm. (P)