Dan Ştefan Chiţu a fost declarat "Cetăţean de onoare" al oraşului Breaza

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței din 30 martie a Consiliului Local Breaza, la propunerea primarului Gheorghe Richea, consilierii au aprobat un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare al orașului" lui Dan Ștefan Chițu.

Breaza nu are foarte mulţi cetăţeni de onoare, dar pe această listă se regăsesc, printre alții, și doi oameni de fotbal – Mircea Lucescu şi Constantin Anghelache.
Dan Ştefan Chiţu s-a născut la Breaza. Este absolvent al Facultăţii de Educţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, administrator al societăţii Carpatin, care deţine Hotelul Muntenia din Câmpin, iar mulți ani a fost președintele clubului de fotbal Poiana Câmpina. Maestru emerit al sportului la motocros şi bob, Dan Ştefan Chiţu este cetăţean de onoare şi al municipiului Câmpina din anul 2000. Acum urmează ca, într-o altă şedinţă a Consiliului Local Breaza, Dan Ştefan Chiţu să primească, într-un cadru festiv, titlul de “Cetăţean de onoare”.

5297 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cristina Olteanu 03.04.2017 12:06 O decizi excelenta .Felicitări!
  • Dan 04.04.2017 07:51 Inca odata consilierii si primarul dovedesc cat de slabi sunt. Ce legatura are Chitu cu.Breaza, ce a a ff acut el deosebit in viata asta , pentru oras ce a facut? Ca noi muritorii de rand nu stim si nici macar nu am auzit. Avem copii care merita mai multa atentie din partea alesilor nostri.
  • PromovareGoogle.ro 05.04.2017 05:21 Cel mai reusit drum si bine facut este cel din Breaza :)) cred ca ar trebui dai dea cei din castelul primariei titlul de onoare :)) pentru ca pastreaza traditia din epoca de piatra :))
  • Jean Hacic Garabet 05.04.2017 18:17 Felicitari din toata inima Dan ! Felicitari mai ales dlui Primar si Consilierilor Locali care stiu sa aprecieze valoriile si sa le respecte prin recunostinta si respect. Numai asa prin promovarea valoriilor locale poate sa dainuiasca o comunitate.Sunt mandru de prietenia sincera a noastra. Dumnezeu sa te binecuvanteze atat pe tine cat si pe localnici orasului Breaza care iti ofera virtute. Ai grija sa nu ii dezamagesti.
  • Anonim 25.04.2017 20:21 Felicitari! Sunteti un model demn de urmat pt. generatiile care vin din urma si care s-au saturat sa vada in jurul lor oameni fara caracter.Daca astfel de valori ar fi mai intens promovate viitorul copiilor nostri ar fi mai frumos.

Actualitate

16 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

415 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

Alte stiri recente

492 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1403 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.