Adrian Pițigoi este viceprimarul Câmpinei. L-au ales PNL, PSD și, bineînțeles, PMP

Actualitate (Categoria articolului)

În această seară s-au confirmat toate informațiile din ultima vreme cu privire la alegerea viceprimarului Câmpinei. Ioan Adrian Pițigoi a fost candidatul unic al PNL, PSD și PMP, lucru fără precedent pe plan local. Cei doi consilieri de la ALDE au refuzat să voteze.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi, la ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina, a fost aproape incredibil. Ioan Adrian Pițigoi (PMP) a fost singurul candidat la funcția de viceprimar. Și l-a votat aproape toată lumea, cu excepția consilierilor ALDE. L-au votat și consilierii PNL, dar și cei de la PSD. A obținut 16 voturi (a lipsit Mihaela Petrovici - PSD, iar ALDE nu a votat). Trebuie să recunoaștem că se întâmplă mai rar ca un consilier de la un partid mic să ajungă viceprimar cu voturile a două partide mari. De obicei, partidul mic face alianță cu unul sau altul dintre cele mari. Iar lui Adrian Pițigoi îi erau suficiente voturile liberalilor și cele două de la propriul partid. Dar iată că a apărut această surpriză și social-democrații l-au votat tot pe Pițigoi, la recomandarea conducerii județene a partidului. Pentru că la nivel local PMP a bătut palma cu PNL, iar la nivel județean, PMP a bătut palma cu PSD.
În aceste condiții, normal că Daniel Ioniță (ALDE) a renunțat să mai candideze la funcția de viceprimar și, mai mult, a refuzat chiar să și voteze. "Nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă. Am ajuns să avem un candidat unic, ca pe vremea comunismului, votat de toată lumea ca în Marea Adunare Națională. Având în vedere această situație, vă anunț că eu și colegul meu de partid nu vom vota", le-a spus Daniel Ioniță celor prezenți în sală.
Așadar, Câmpina are acum viceprimar susținut de aproape toate forțele politice din CL. "Voi face tot ce depinde de mine de acum înainte pentru dezvoltarea municipiului și pentru binele locuitorilor săi. Sper să colaborăm cu toții pentru a ne atinge aceste obiective comune", a afirmat Adrian Pițigoi după ce le-a mulțumit colegilor pentru votul acordat. Un vot acordat cu inima strânsă de mulți dintre consilierii locali...

Citiți și Primarul Câmpinei și consilierii locali au depus jurământul de credință

8982 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • DANA 25.06.2016 01:53 UN FOARTE BUN VICEPRIMAR,D-UL PITIGOI ADRIAN.MĂ BUCUR CĂ NICI MĂCAR NU A FOST PROPUS VREUNUL DINTRE CEI DOI DIN ALDE ,DOI FRUSTRAȚI MEDIOCRII,MANEVRAȚI DE GAVRILESCU GRATIELA.SUCCES DOMNULE PIȚIGOI!SUCCES DOMNULE,TISEANU! UN TANDEM,PERFECT!!
  • base iohan 26.06.2016 10:30 Un cuplu de succes a fst si cu Dragomir, se porcaiau in sedinte si mare lucru nu a iesit ,un oras murdar ,lucrari de unica folosinta ,masina de 28 mii de euro,pierdere fonduri europene,bani blocati in Cale Dacia,numai "SUCCESURI".HAHAHAHA cum rade Base.
  • baBaieti 28.06.2016 16:58 Foarte tare - deci avem viceprimar care locuieste in Bucuresti. Vai de orasul nostru mic, frumos si fragil.

Actualitate

516 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2303 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.

Alte stiri recente

357 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

431 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.