Pe Bulevardul Culturii, câțiva metri pătrați au rămas neasfaltați și sunt năpădiți de buruieni

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, chiar în fața Casei Căsătoriilor, acolo unde începe Strada Podului, se află câțiva metri pătrați de drum public, care par să fi fost uitați de autorități. Este adevărat că au fost montați stâlpișori pentru a nu permite accesul mașinilor, dar n-ar fi stricat și puțin asfalt...

Această mică suprafață de pe Bulevardul Culturii a rămas neasfaltată atunci când s-au efectuat lucrări în zonă, ceea ce pare să nu fi atras atenția "ochiului vigilent" al gospodarilor urbei. Locul a început să fie năpădit de buruieni, umbrind toate eforturile făcute în trecut de administrația locală pentru a înfrumuseța această zonă, celebra promenadă a Câmpinei din perioada interbelică.
Poate a fost doar o scăpare și cum noi nu credem că "Dorel" lucrează la Primăria Câmpina, suntem convinși că se va găsi o soluție și pentru această porțiune de bulevard.

2078 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2765 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3178 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

367 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.