Măsurile dispuse de Prefectura Prahova pentru reducerea aglomerației la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru îmbunătățirea relației cu publicul și reducerea aglomerației la ghișeele Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, Prefectura Prahova a dispus o serie de măsuri pe care vi le prezentăm în continuare.

- Începând de miercuri, 10 mai, se pot face programări online și pentru soluționarea cererilor de preschimbare a permiselor de conducere. Programările online se vor face pe site-ul Prefecturii Prahova (www.prefecturaprahova.ro) la secțiunea "Rezervare pentru preschimbare permise auto românești. Persoanele înscrise online se vor prezenta în data și la ora stabilite la înscriere la ghișeul 9 al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

- Înregistrarea dosarelor de examinare în vederea susținerii probei teoretice pentru obținerea permisului auto se va face doar în zilele de miercuri și joi ale fiecărei săptămâni, la sediul Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule din Ploiești, Strada Vasile Lupu.

- Pentru programare/reprogramare în vederea susținerii probei practice, doritorii se vor prezenta doar la punctul de lucru al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule (așa-numita "sală de examen") din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr.19, în zilele de luni, miercuri și vineri, conform programului stabilit.

6363 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 09.05.2017 10:43 O mare porcărie! De ce nu se deschide un astfel de punct și la Câmpina?!
  • ely 11.05.2017 23:57 Si cu cei care nu au nici o treaba cu computerele, cum se prigrameaza?

Actualitate

4370 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3317 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

488 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

484 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).