Un trup neînsuflețit a ieșit la suprafața Lacului Paltinu. Este foarte posibil să fie medicul dispărut pe 14 august

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Oficial, autorităţile susţin că trupul nu poate fi identificat, fiind într-o avansată stare de putrefacţie, şi că va fi nevoie de teste ADN. Neoficial, rudele medicului din Bucureşti, dispărat pe 14 august, au recunoscut o parte din obiectele de îmbrăcăminte şi încălţăminte ale corpului neînsufleţit găsit astăzi în lacul Paltinu.
În această dimineață, în jurul orei 10.30, unul dintre angajații de la Barajul Paltinu a văzut plutind pe lac un trup neînsuflețit și a anunțat autoritățile. Pentru recuperarea corpului au intervenit cinci subofițeri de la ISU cu o barcă. Cel mai probabil, este vorba despre medicul dat dispărut de aproape două săptămâni și căutat în Lacul Paltinu de mai multe zile.

Vă reamintim că tânărul medic de 34 de ani, Octavian Ceachir, a dispărut de acasă, din București, pe 14 august, lăsând familiei un bilet de adio. Familia a anunțat dispariția pe 15 august. Mașina medicului a fost găsită pe malul Lacului Paltinu, iar în mașină a fost descoperit un al doilea bilet de adio. Acestea sunt motivele pentru care autoritățile au luat în calcul varianta sinuciderii. Din 17 august, bărbatul este căutat de echipaje de la ISU Prahova în Lacul Paltinu, uneori însoțite și de scafandri. 
Acum, urmează ca medicii legiști să confirme dacă trupul neînsuflețit descoperit astăzi aparține, într-adevăr, medicului Octavian Ceachir.

8295 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1086 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4719 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

146 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

367 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.