Firma de detectivi a reziliat contractul cu Primăria Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Tactic Alert SRL Breaza a transmis Primăriei Câmpina o adresă prin care solicită rezilierea contractului încheiat luna trecută. Motivul - apariția în presă a informației legate de angajarea unei firme de detectivi, în condițiile în care, spun reprezentanții Primăriei, în astfel de domenii trebuie să existe confidențialitate. Cu alte cuvinte, Primăria și-ar fi dorit confidențialitate pe bani publici pentru o firmă privată plătită să păzească băncile, copacii, florile, coșurile de gunoi și câinii. Bun așa...

Lăsăm modestia la o parte și recunoaștem, de la CâmpinaTV.ro a pornit scandalul mediatic care i-a deranjat pe detectivi, sau, mai bine spus, l-a deranjat pe detectiv, pentru că firma Tactic Alert are un singur angajat. Noi am descoperit pe SEAP, la sfârșitul lunii iunie, această achiziție publică extrem de interesantă (și cam dubioasă) a Primăriei Câmpina: angajarea unei firme care să presteze servicii de investigații în sensul depistării celor care aruncă deșeuri pe domeniul public, fură florile, abandonează câini, distrug copaci, bănci și coșuri de gunoi. Valoarea contractului - 16.932 lei fără TVA, până la finalul anului, adică un salariu lunar bunicel pentru investigator. Practic, Primăria Câmpina apela la o firmă privată, cu un angajat, care ar fi trebuit să preia atribuții pe care le are, de fapt, Poliția Locală. Caz unic în țară, din câte știm noi și, în mod cert, un afront adus Poliției Locale, instituție aflată în subordinea administrației locale.
Subiectul publicat de noi a fost preluat de colegii din presa județeană și națională, ceea ce a deranjat atât firma în cauză, cât și Primăria Câmpina, iar ulterior Tactic Alert a solicitat rezilierea contractului, lucru care s-a și întâmplat. Prin urmare, se închide astfel subiectul privind detectivul angajat să păzească florile de pe domeniul public. Într-un fel, regretăm cele întâmplate, pentru că noi așteptam cu maxim interes raportul lunar al detectivului cu privire la activitatea prestată și rezultatele investigațiilor sale.

Citiți și Primăria Câmpina angajează o firmă privată de investigații, care să dea o mână de ajutor Poliției Locale

6109 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 16.08.2018 16:02 Felicitari Campinatv!
  • Viorica Viorica 16.08.2018 21:22 Si daca acel detectiv era elevul lui Sherlock Holmes si facea cat 20 de politisti locali care sunt invizibili de regula.Oare Curte de Conturi e in concediu ?nici o reactie?de consilierii locali nu putem vorbi pentru ca nu exista .Si se vorbeste ca nu sunt bani la buget dar de o gainarie se mai gasesc.Huuuuoooooo

Actualitate

375 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

501 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

276 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

62 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.