Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

În week-end-ul care s-a încheiat, la Cornu a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei". Un eveniment care se bucură întotdeauna de succes și asta pentru că este foarte bine organizat, dar și datorită artiștilor care urcă pe scenă. Soliști foarte iubiți de public, iar numărul mare al spectatorilor demonstrează acest lucru. Au fost mii de oameni acolo, nu doar localnici, ci și câmpineni și locuitori ai comunelor vecine.

În prima seară a festivalului, sâmbătă, 8 iulie, programul artistic a fost deschis de interpretul de muzică populară Constantin Enceanu, alături de care a dansat "Salba Prahovei", unul dintre cele mai apreciate și premiate ansambluri folclorice din județ. Constantin Enceanu este unul dintre soliștii îndrăgiți, cu mare priză la public și pe care spectatorii l-au lăsat cu greu să coboare de pe scenă. Muzica populară a continuat cu "Salba Prahovei", după care pe scenă au urcat Florian Boateng și Lorenzo - doi tineri hip-hoperi din Câmpina. Apoi a venit Andreea Bălan, cu un program foarte bine pregătit, cu muzică mai nouă, dar și cu melodii de altădată. În timpul recitalului, Andreea Bălan și dansatoarele sale au schimbat mai multe ținute, adaptate fiecărui moment din  program. Ultima oră a spectacolului i-a aparținut lui Ștefan Bănică Jr., alături de care publicul de toate vârstele a cântat și dansat, așa cum se întâmplă la toate concertele sale.

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

8039 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1505 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2773 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

210 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

473 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.