Peste 150 de copii au participat la Cupa "Micul Samurai" - Câmpina 2017

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a organizat sâmbătă, 28 octombrie, în sala de la Casa Tineretului, ediţia a XII-a a Cupei "Micul Samurai", la care au participat peste 150 de copii din Câmpina, împrejurimi şi de pe Valea Prahovei. Copii cu vârste între 4 ani şi 14 ani, unii dintre ei aflându-se la prima lor competiţie.

Cupa "Micul Samurai" este organizată de CS AIKO pentru a le oferi ocazia copiilor să simtă atmosfera de concurs, cu arbitri, cu public, cu anumite reguli bine stabilite. Copiii s-au bucurat de această competiţie, iar părinţii, bunicii, fraţii şi surorile sau prietenii "micilor samurai" parcă au avut emoţii ceva mai mari decât concurenții.
Întrecerea s-a desfășurat pe două suprafeţe de joc (tatami) şi în probe de kihon şi kata (video). La finalul concursului, mai mulţi sportivi de la AIKO Câmpina, membri ai loturilor naţionale, sub comanda lui Sensei Gabriel Timofte, au oferit o scurtă demonstraţie, foarte apreciată de toţi cei prezenţi (video).
Festivitatea de premiere a fost oficiată de consilierii locali Monica Clinciu și Livia Lupu, copiii care au obținut medalii bucurându-se de performanţa lor şi de şansa de a fi filmaţi şi fotografiaţi pe podium, de mulţimea de părinţi prezentă la competiţie.

5754 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

713 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1579 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

186 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

332 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.