CNAIR, amendată de Poliția Județeană pentru că nu deszăpezit corespunzător DN1 și alte două drumuri naționale

Social (Categoria articolului)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată cu 9.135 lei de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă. Mai exact, sancțiunea a fost aplicată pentru că nu s-a efectuat corespunzător activitatea de deszăpezire pe 23 martie, pe unele tronsoane de drumuri naționale de pe teritoriul județului Prahova.

Este vorba despre DN1 (între km 73 și km 122), DN1A (între km 138 și 160+600m) și DN 1D (între km 3 și km 23). "În urma activităților desfășurate, polițiștii de la Serviciul Rutier au constatat deficiențe în ceea ce privește menținerea stării de viabilitate a acestor tronsoane de drumuri naționale de pe teritoriul județului Prahova", se precizează în comunicatul de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliție.
Pe 23 martie, traficul rutier pe DN1 a fost infernal, pe unele porțiuni carosabilul fiind plin de zăpadă. Au existat zone în care mașinile au circulat în coloană, au existat autovehicule ieșite în decor, s-a produs și un carambol în care au fost implicate mai multe mașini. Participanții la trafic au reclamat atunci că nu se intervine pentru deszăpezire, lucru constatat și de Poliția Județeană.

3006 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sanda 26.03.2018 22:20 Alooo, Politia Campina?! Poate amendati si voi Primaria pentru bataia de joc la care suntem supusi zilnic! Ca vad ca se poate!

Social

1079 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4706 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

290 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

477 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.