Bazinul de înot va trece, de anul viitor, în administrarea Clubului Sportiv Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Aceasta este propunerea Comisiei pentru Cultură, Sănătate, Tineret și Sport a Consiliului Local Câmpina, comisie care a întocmit un proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat în plenul CL la următoarea ședință. De la deschiderea sa, din iulie 2011, până în prezent, bazinul de înot didactic s-a aflat în administrarea societății Gercom Business SRL și așa va rămâne până la preluarea efectivă de către Clubul Sportiv Câmpina.

După cum se știe, CS Câmpina aparține administrației locale. S-a ajuns la soluția ca acest club să preia bazinul de înot după mai multe runde de discuții între membrii comisiei de specialitate a CL cu alți colegi consilieri și cu conducerea CS Câmpina, o ultimă întâlnire pe această temă având loc ieri, la Primărie. A mai existat și ideea organizării unei noi selecții de oferte pentru găsirea unei alte firme private care să administreze bazinul, dar s-a renunțat la această variantă și s-a optat pentru soluția cu Clubul Sportiv. Preluarea în administrare a bazinului de către CS Câmpina nu este deloc simplă și presupune parcurgerea mai multor pași. Mai întâi, Consiliul Local trebuie să aprobe trecerea bazinului în administrarea clubului. Apoi, vor trebui organizate concursuri pentru angajarea unui antrenor (instructor), a unor îngrijitori şi a doi casieri, deoarece, în acest moment, clubul nu are personalul necesar pentru administrarea bazinului. Nu vor fi posturi noi, pentru că în organigrama clubului sunt deja aprobate mai multe posturi, dar până acum acestea nu au fost ocupate. Vă reamintim că pentru antrenorii secţiilor existente la CS Câmpina s-a stabilit încheierea unor contracte de prestări servicii cu PFA-uri (persoană fizică autorizată). Abia după angajarea personalului necesar, bazinul va putea fi preluat efectiv în administrare de CS Câmpina, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, de la 1 martie 2017.

Contractul încheiat de administrația locală cu Gercom Business a fost valabil până la 30 iunie 2016. A fost prelungit prin acte adiționale de două ori, cu câte patru luni. Acum abia se fac primii pași serioși pentru trecerea bazinului în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Acest club, care are deja în administrare terenul sintetic de la Petrol, este condus de Adrian Stoican (președinte) și de un Comitet Director format din reprezentanți ai administrației locale: Remus Bădulescu (administratorul public al municipiului), Iulian Anton (directorul Direcției Juridice), Marius Vișan (directorul Poliției Locale) și Cristian Birligiu (șeful Serviciului Taxe și Impozite din cadrul Direcției Economice a Primăriei Câmpina).

5258 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2118 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1000 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.