Haideți să discutăm deschis despre problemele Câmpinei! Miercuri, de la ora 18.00, la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Vorbim pe Facebook, vorbim în grupurile de pe whats-app, vorbim noi între noi, dar parcă nu mai este suficient. De aceea, la sugestia unor cititori ai Campinatv.ro, am decis să organizăm o întâlnire la care pot participa toți cei care doresc să vorbească deschis despre problemele Câmpinei. Toți cei care au ceva de spus și vor să facă acest într-un cadru organizat. Un dialog decent, despre Câmpina noastră, despre această localitate în care trăim și de care ne pasă. 

Prin urmare, vă invităm miercuri, 26 iulie 2017, de la ora 18.00, în sala mică a Casei Tineretului, să vorbim despre problemele Câmpinei. Fără ranchiună și fără politică. Și pentru că nu ar fi frumos să vorbim singuri, să ne spunem părerile și nemulțumirile fără să ne audă nimeni, am decis să invităm la această întâlnire și reprezentanți ai Primăriei Câmpina și Consiliului Local, cu speranța că ei vor avea răspunsuri la multe dintre întrebările noastre, ale tuturor.
Nu știm câți vom fi, în acest moment nu știm nici cine va participa din partea administrației locale sau dacă va participa cineva. Noi am lansat invitațiile, acum așteptăm confirmarea. Sperăm că reprezentanții administrației locale nu vor trata cu dezinteres o astfel de inițiativă. În Câmpina sunt multe probleme, iar senzația multora dintre noi este aceea că se bate pasul pe loc. Adică, nu se face mai nimic. Haideți să încercăm împreună să luăm atitudine, să arătăm autorităților locale că oamenii din Câmpina reprezintă o voce de care trebuie să țină cont. Depinde doar de dvs. ca această inițiativă să fie o reușită și un nou început într-o relație de normalitate cu administrația locală.

5980 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Teodor Radu 21.07.2017 21:50 Laudabila initiativa,normal ar fi ca Primaria sa faca o prezentare consolidata sa intelegem si noi unde suntem.Exista un Buget,un Plan de Investitii,reparatii etc.Ce se intampla cu Calea Dacia,Parcul Industrial,evaluarile de la Terenul de Fotbal al Rafinariei,Blocul de Locuinte Sociale etc.Din pacate nu scapam de amprenta politica si fiecare partid ascunde sub pres gunoiul,nimeni nu se va invinovatii de proasta gestionare .Rezultatele se vad ,incet si incetisor fara viata,mai trece un mandat mai vine altul si asa se scurge timpul fara rezultate.Sa asteptam feedback-ul Primariei si daca se prevede ceva serios e posibil sa fie un dialog constructiv.

Actualitate

40 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

426 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

Alte stiri recente

506 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1410 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.