Reabilitarea termică a Spitalului Municipal Câmpina se va realiza tot cu fonduri europene. Valoarea proiectului - aproape 6 milioane euro

Actualitate (Categoria articolului)

Prezent astăzi la Câmpina pentru a semna contractul de finanțare cu fonduri europene pentru restaurarea Muzeului Hasdeu, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, a venit și cu o altă veste bună. Acesta a afirmat că până la sfârșitul anului va fi semnat și contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a Spitalului Municipal Câmpina. Proiectul va fi finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, în cadrul POR - Axa prioritară 3.

"Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Câmpina" este un proiect cu o valoare foarte mare, de 26,53 milioane lei, care a fost depus de mai multă vreme de Primăria Câmpina în vederea obținerii de fonduri europene. Proiectul se află acum în etapa de evaluare tehnico-financiară și, după cum a afirmat directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, "suntem convinși că vom reveni la Câmpina în al patrulea trimestru al anului pentru a semna și acest contract de finanțare". (video)
Fiind vorba despre un proiect cu o valoare mare, automat și cofinanțarea de 2% de la bugetul local va fi destul de importantă, undeva la 530.000 lei. Proiectul nu presupune doar o anvelopare a clădirii Spitalului Municipal, ci este un proiect complex, care include multe lucrări de izolații și termoizolații, preluare a apelor pluviale, un sistem de panouri fotovoltaice, sisteme de climatizare și ventilare mecanică, modernizarea instalațiilor de iluminat, a instalației electrice, a rețelei de canalizare etc.

4209 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ham Production 04.09.2018 23:24 Cu fonduri europene ar reabilita Capela Hernea,Caminele de la Petrol,podul spre Banesti,etc.
  • Dumitru Sile 05.09.2018 10:16 HA,s-a deschis robinetul UE,unii isi freaca mainile,altii se enerveaza,in general toti se gandesc acum cum sa FURE din bani fara sa observe UE.Experienta trecuta va fi oare de folos?sa nu ajungem in justitie ?dar ce conteaza, FURA ei platim noi.Oare cate dosare penale se vor face?putem sa pariem la bursa?ne distram si noi.
  • Papuc Victor 05.09.2018 10:20 Expresia fetei edilului exprima dezamagire,ingandurare,oare mai pot fura ceva ,acum vin altii la rand.oricum D-l Hasdeu a fost de fata si a ascultat si inregistrat tot,va fi chemat ca martor.

Actualitate

1949 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.

1961 vizualizari
18 sep. 2018 17:38

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

1 comentarii

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

Alte stiri recente

1636 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

2027 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.