Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Parcul Durbac este situat în cartierul Câmpinița, lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza". Parcul a fost amenajat în anul 2016, lucrările fiind executate de firma Cartagris Limited SRL Câmpina. Întreaga investiție a costat 480.838 lei fără TVA, iar perioada de garanție, stabilită prin contract, a fost de doi ani. Astăzi trebuia să se realizeze recepția finală a lucrării. Comisia de recepție a inspectat parcul și a constatat că totul este în regulă cu excepția iluminatului. "Am constatat că multe lămpi nu ard, multe neoane aflate în interiorul stâlpilor nu sunt funcționale, motiv pentru care i-am dat termen de o săptămână firmei executante să remedieze aceste disfuncționalități, iar apoi ne întâlnim din nou pentru a semna recepția finală a lucrării", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video) După semnarea procesului verbal de recepție, beneficiarul lucrării, adică Primăria Câmpina, se va ocupa tot ce înseamnă buna administrare a parcului, inclusiv de rezolvarea unor probleme tehnice care ar putea apărea aici.

3550 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 18.07.2018 18:17 Stau in zona si va pot spune ca nu am vazut niciodata seara sau noaptea sa functioneze toate luminile din acest parc. Chiar glumeam pe aceasta tema cu prietenii mei. Nu cred ca vor functiona nici dupa ultima receptie.

Actualitate

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.

Alte stiri recente

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3448 vizualizari
19 aug. 2018 12:52

Liga A Prahova, etapa 1. Rezultate

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din runda inaugurală a unei noi ediţii a Ligii A Prahova. Etapa s-a încheiat duminică dimineaţă, atunci când au avut loc ultimele patru jocuri ale rundei.