Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Parcul Durbac este situat în cartierul Câmpinița, lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza". Parcul a fost amenajat în anul 2016, lucrările fiind executate de firma Cartagris Limited SRL Câmpina. Întreaga investiție a costat 480.838 lei fără TVA, iar perioada de garanție, stabilită prin contract, a fost de doi ani. Astăzi trebuia să se realizeze recepția finală a lucrării. Comisia de recepție a inspectat parcul și a constatat că totul este în regulă cu excepția iluminatului. "Am constatat că multe lămpi nu ard, multe neoane aflate în interiorul stâlpilor nu sunt funcționale, motiv pentru care i-am dat termen de o săptămână firmei executante să remedieze aceste disfuncționalități, iar apoi ne întâlnim din nou pentru a semna recepția finală a lucrării", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video) După semnarea procesului verbal de recepție, beneficiarul lucrării, adică Primăria Câmpina, se va ocupa tot ce înseamnă buna administrare a parcului, inclusiv de rezolvarea unor probleme tehnice care ar putea apărea aici.

3623 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 18.07.2018 18:17 Stau in zona si va pot spune ca nu am vazut niciodata seara sau noaptea sa functioneze toate luminile din acest parc. Chiar glumeam pe aceasta tema cu prietenii mei. Nu cred ca vor functiona nici dupa ultima receptie.

Actualitate

1034 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.

1566 vizualizari
16 oct. 2018 20:38

Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.

Alte stiri recente

99 vizualizari
16 oct. 2018 23:54

Costin Bădiceanu (AIKO Câmpina), patru medalii la Campionatul Mondial de Karate Shotokan desfășurat la Chișinău

La sfârșitul săptămânii trecute, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate SKDUN Shotokan. Din lotul echipei naționale a României a făcut parte și câmpineanul Costin Bădiceanu, sportiv legitimat la AIKO Câmpina.

2577 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.