Marius Vasile (CSS Constantin Istrati Câmpina) a câştigat "bătălia de la Podul Înalt"

Sport (Categoria articolului)

La Vaslui a avut loc ieri prima ediţie a Cupei "Podul Înalt", o competiţie de aruncări înscrisă în calendarul Federaţiei Române de Atletism. Sportivii de la CSS Constantin Istrati Câmpina, alături de antrenorul lor, prof. Nicolae Pavel, au avut o evoluţie foarte bună, câştigând nu mai puţin de şase dintre probele competiţiei. Mai mult, Marius Vasile a câştigat "bătălia de la Podul Înalt", după ce a obţinut cea mai bună performanţă masculină a concursului, în proba de aruncarea discului, îmbunătăţindu-şi recordul personal cu peste 5 metri.

Alături de atleţii din Câmpina, la această competiţie au participat sportivi din Oradea, Piatra Neamţ, Bucureşti, Tecuci, Bacău, Roman şi, bineînţeles, Vaslui, competiţia fiind organizată de CS Viitorul Vaslui, în parteneriat cu FRA.
Deşi aflaţi la începutul perioadei de pregătire pentru sezonul de iarnă, atleţii câmpineni au avut rezultate remarcabile:
Andreea Lungu - locul I, aruncarea greutăţii, juniori III, 12,77m; locul I, aruncarea discului, juniori III, 41,03m;
Marius Vasile - locul I, aruncarea greutăţii, juniori III, 17,91m; locul I, aruncarea discului, juniori III, 61,95m (nou record personal);
Sebastian Oprea - locul I, aruncarea greutăţii, juniori II, 14,78m (nou record personal); locul I, aruncarea discului, juniori II, 42,50m;
Teodor Enache - locul II, aruncarea suliţei, juniori III, 35,55m.
La finalul competiţiei, antrenorul coordonator al CSS Constantin Istrati Câmpina, prof. Nicolae Pavel, prezent la Vaslui, ne-a declarat: "Au fost performanţe foarte bune ale sportivilor noştri, mai ales ţinând cont că ne aflăm la începutul perioadei de pregătire pentru sezonul rece. Ar fi de remarcat performanţa foarte bună a lui Marius Vasile, care şi-a îmbunătăţit cu peste 5 metri recordul personal la aruncarea discului şi a obţinut şi Cupa "Podul Înalt" pentru cea mai bună performanţă masculină din concurs. Felicitări organizatorilor, directorului Alioşa Axinte şi profesorului Laurenţiu Maxim, precum şi celorlalţi colaboratori, pentru crearea unui nou centru de pregătire şi întrecere al aruncătorilor, dar mai ales pentru reuşita concursului şi căldura sufletească, specific moldovenească, cu care am fost primiţi. Vom reveni cu multă plăcere la viitoarele "bătălii" atletice de la Podul Înalt - Vaslui".

4409 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

664 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

Alte stiri recente

520 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

233 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.