Ciclotrasee în jurul Câmpinei pentru cei care iubesc natura și mersul pe bicicletă

Social (Categoria articolului)

Mai mulți iubitori ai naturii și cicloturismului au decis să realizeze câteva ciclotrasee în împrejurimile municipiului Câmpina, care să se constituie și în posibile oferte turistice, sporind astfel oportunitățile pentru cei care vizitează această frumoasă zonă.

Există trei variante de trasee propuse: scurt (3 ore – 100 lei), mediu (4-5 ore – 150 lei) şi lung (peste 5 ore – 200 lei), dar şi câteva condiţii impuse doritorilor: echipament de protecţie, numărul maxim de participanţi - 10 persoane, rezervările se fac cu cel puțin 24 de ore înainte.
Cele trei variante de ciclotraseu sunt stabilite de trei parteneri
: Agenția Sunrise Travel (www.sunrise-travel.eu), Asociaţia Aproape de Natură (www.aproapedenatura.ro), Magazinul Outdoor-Bike (www.outdoor-bike.ro), iar rezervările pentru aceste trasee se pot face la numerele de telefon 0244.331.214; 0767.017.276 sau la adresa de e-mail: adrian.oancea@sunrise-travel-eu. De asemenea, în scurt timp va fi creată şi o pagină de Facebook special dedicată acestor ciclotrasee, unde cei interesaţi vor putea lua mai uşor legătura cu organizatorii. Practic, celor interesaţi de petrecerea câtorva ore în mijlocul naturii, pe bicicletă, li se oferă un însoţitor (bun cunoscător al traseului, vorbitor de română și engleză), precum şi posibilitatea de a socializa şi de a descoperi, alături de un grup, frumoasele peisaje din jurul Câmpinei.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5446 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1616 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

833 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

813 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

162 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.