Cătălina Bozianu, realeasă președintele PMP Prahova. Adrian Pițigoi, prim-vicepreședinte al Organizației Județene

Politică (Categoria articolului)

Conferința județeană de alegeri a PMP Prahova a avut loc sâmbătă, la Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești, la eveniment fiind prezent și președintele partidului, Traian Băsescu, fostul șef al statului. Alegerile au decurs fără probleme, deputatul Cătălina Bozianu obținând încă un mandat de președinte al Organizației Județene, iar viceprimarul Câmpinei, Adrian Pițigoi, fiind ales ca prim-vicepreședinte.

Secretar general a fost aleasă Gabriela Șerban, consilier local în comuna Bănești, iar cei 15 vicepreședinți ai PMP Prahova sunt: Constantin Ababei, Gabriel Andrei, Adina Chițu, Valentin Codescu, Irinel Costache, Bogdan Hodorog, Laurențiu Mare, Nicolae Măruntu, Neculai Mașcan, Constantin Mateescu, Robert Minea, Marius Petre, Mircea Radu, Dragoș Rădulescu și Anca Zamfiroi. 
La conferința de alegeri au participat și invitați din conducerea națională a PMP, alături de președintele partidului, Traian Băsescu, aflându-se secretarul general Dorel Onaca, precum și deputații Robert Turcescu și Doru Coliu, vicepreședinți ai partidului.
În discursul său în fața colegilor de partid, Cătălina Bozianu a afirmat că una dintre prioritățile PMP Prahova pentru viitoarele alegeri locale este aceea de a câștiga primăriile din cele două municipii, Ploiești și Câmpina. “Ne așteaptă o luptă grea. O luptă mult mai grea decât cele purtate până acum. Și spun că este mult mai grea pentru că, de această dată, obiectivul nostru este să devenim cel mai important partid din Prahova la viitoarele alegeri locale. Să câștigăm primării în acest județ și mă refer în primul rând la Ploiești și Câmpina. Să ne dobândim, prin votul oamenilor, dreptul de a ne pune cu adevărat bunele intenții, cinstea și priceperea în slujba lor, în fruntea administrației locale din Prahova. Astăzi, aceste obiective par foarte greu de atins. Poate, unora, imposibil. Dar, cunoscându-vă, cred din toată inima că împreunăm putem realiza ceea ce azi pare imposibil”, a afirmat președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu.

6265 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Gavrilescu 29.11.2017 22:12 "Rampa lui Pitigoi/ urca mândră către noi;/ e un drumeag de soi:/ urci un metru si pici doi". Vezi in Campina, Calea Doftanei 145!

Politică

1291 vizualizari
24 mar. 2024 09:49

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

2 comentarii

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

1211 vizualizari
22 mar. 2024 08:57

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

1 comentarii

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Alte stiri recente

291 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

477 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.