Daruri de la doamnele din PSD Câmpina pentru copiii de la Asociația AISI

Social (Categoria articolului)

Copiii de la Asociația "Inima sfântă a lui Isus" (AISI) au primit astăzi vizita reprezentantelor Organizației de Femei a PSD Câmpina. Doamnele de la OFSD au dorit ca în pragul Sărbătorilor de Iarnă să le ofere daruri micuților de la AISI și au mers cu dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, căciulițe și fulare.

Asociația AISI, condusă de un italian (Paolo Gozzo), există la Câmpina din 2006 și se ocupă de copiii proveniți din familii cu unele probleme materiale sau familii monoparentale. Acum, la AISI sunt aproximativ 80 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. De la școală sau grădiniță, ei vin la centrul AISI din incinta Casei Tineretului, unde își fac lecțiile, citesc, se joacă, sunt consiliați psihologic, au diverse activități recreative (desen, dans, teatru, vizionare de filme etc), totul sub supravegherea unui personal specializat. 
"Am dorit să venim la copiii de la AISI pentru că noi îi considerăm cu adevărat speciali. Zi de zi ei vin aici să-și facă lecțiile, să primească sprijin, ei sunt ca într-o mare familie. Probabil nu le este ușor și tocmai de aceea am vrut să le oferim cu mult drag și din tot sufletul aceste cadouri. Venind aici am dorit să-i cunoaștem sau să-i revedem, unele dintre noi, pe cei care se ocupă de acești copii și pentru care avem tot respectul", ne-au declarat consilierii locali Livia Lupu (președinte OFSD Câmpina) și Anda Frâncu. 

5937 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eu 07.12.2017 19:42 -D-nelor din PSD credeti ca era nevoie ca presa sa fie prezenta la "marele" eveniment?
  • Dan 08.12.2017 08:30 Frumos gestul, dar îmi puteți spune ce scrie pe acele etichete lipite pe pungi? Am dat zoom dar tot nu înțeleg.
  • Dan 08.12.2017 08:31 Este cumva o poză cu Șerban Nicolae, sub care scrie: „Să nu faceți ca el!”
  • Ionel 08.12.2017 10:16 As dori sa multumesc din inima societatii Eliro, care timp de 2 ani ne-a transportat copiii gratis,la si de la Casa Tineretului,la asociatia AISI.Este singura firma care a raspuns solicitarilor domnului Paolo.
  • julia 08.12.2017 12:17 Foarte interesant articolul, multumesc

Social

1363 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

650 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

64 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.