Daruri de la doamnele din PSD Câmpina pentru copiii de la Asociația AISI

Social (Categoria articolului)

Copiii de la Asociația "Inima sfântă a lui Isus" (AISI) au primit astăzi vizita reprezentantelor Organizației de Femei a PSD Câmpina. Doamnele de la OFSD au dorit ca în pragul Sărbătorilor de Iarnă să le ofere daruri micuților de la AISI și au mers cu dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, căciulițe și fulare.

Asociația AISI, condusă de un italian (Paolo Gozzo), există la Câmpina din 2006 și se ocupă de copiii proveniți din familii cu unele probleme materiale sau familii monoparentale. Acum, la AISI sunt aproximativ 80 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. De la școală sau grădiniță, ei vin la centrul AISI din incinta Casei Tineretului, unde își fac lecțiile, citesc, se joacă, sunt consiliați psihologic, au diverse activități recreative (desen, dans, teatru, vizionare de filme etc), totul sub supravegherea unui personal specializat. 
"Am dorit să venim la copiii de la AISI pentru că noi îi considerăm cu adevărat speciali. Zi de zi ei vin aici să-și facă lecțiile, să primească sprijin, ei sunt ca într-o mare familie. Probabil nu le este ușor și tocmai de aceea am vrut să le oferim cu mult drag și din tot sufletul aceste cadouri. Venind aici am dorit să-i cunoaștem sau să-i revedem, unele dintre noi, pe cei care se ocupă de acești copii și pentru care avem tot respectul", ne-au declarat consilierii locali Livia Lupu (președinte OFSD Câmpina) și Anda Frâncu. 

4150 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eu 07.12.2017 19:42 -D-nelor din PSD credeti ca era nevoie ca presa sa fie prezenta la "marele" eveniment?
  • Dan 08.12.2017 08:30 Frumos gestul, dar îmi puteți spune ce scrie pe acele etichete lipite pe pungi? Am dat zoom dar tot nu înțeleg.
  • Dan 08.12.2017 08:31 Este cumva o poză cu Șerban Nicolae, sub care scrie: „Să nu faceți ca el!”
  • Ionel 08.12.2017 10:16 As dori sa multumesc din inima societatii Eliro, care timp de 2 ani ne-a transportat copiii gratis,la si de la Casa Tineretului,la asociatia AISI.Este singura firma care a raspuns solicitarilor domnului Paolo.
  • julia 08.12.2017 12:17 Foarte interesant articolul, multumesc

Social

3711 vizualizari
23 feb. 2018 11:12

2,4 milioane lei, suma alocată spitalelor și cabinetelor medicale școlare de la bugetul local

Suma destinată "Sănătății", de la bugetul municipiului Câmpina, este în acest an de 2,41 milioane lei, aproximativ egală cu cea alocată la începutul anului trecut. Capitolul "Sănătate" din bugetul local înseamnă cele două spitale și cabinetele medicale școlare.

3915 vizualizari
21 feb. 2018 09:47

Călătorii părăsesc trenurile blocate în gări și caută microbuze pentru a ajunge la destinație

Blocarea traficului feroviar din cauza pasarelei prăbușite peste linii, la Ploiești, creează haos în gări. Zeci de călători au coborât din trenurile staționate în Gara Câmpina și încearcă să găsească soluții pentru a ajunge la Ploiești sau București. Este vorba despre două trenuri de persoane, care veneau de la Brașov și mergeau spre București. După zeci de minute de așteptare în tren și nicio informație clară din partea reprezentanților CFR, oamenii au decis să plece spre Autogara Câmpina, de unde să ia microbuzele spre destinațiile dorite. Asta se întâmplă în mai multe gări, acolo unde există trenuri staționate.

Alte stiri recente

2275 vizualizari
24 feb. 2018 12:46

Câmpina plătește în 2018 aproape 900.000 euro rate și dobânzi la împrumuturile bancare

1 comentarii

În ultimii 12-13 ani, administrația locală câmpineană s-a tot împrumutat pe piața bancară internă, creditele luate fiind destinate exclusiv investițiilor. Că s-a procedat bine sau nu, aici poate exista o întreagă discuție, cu argumente pro și contra. Cert este că, în 2018, în fața unui buget dezechilibrat, care nu permite prea multe investiții, s-a luat în calcul inclusiv varianta unui nou împrumut bancar și s-a ajuns la concluzia că suma nu ar putea fi prea mare, deoarece municipiul Câmpina a ajuns destul de aproape de gradul maxim de îndatorare permis de lege. În 2018, administrația locală are de achitat la bănci rate, dobânzi și comisioane în valoare totală de 4,1 milioane lei, adică aproximativ 900.000 euro.

2671 vizualizari
24 feb. 2018 10:15

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.