Daruri de la doamnele din PSD Câmpina pentru copiii de la Asociația AISI

Social (Categoria articolului)

Copiii de la Asociația "Inima sfântă a lui Isus" (AISI) au primit astăzi vizita reprezentantelor Organizației de Femei a PSD Câmpina. Doamnele de la OFSD au dorit ca în pragul Sărbătorilor de Iarnă să le ofere daruri micuților de la AISI și au mers cu dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, căciulițe și fulare.

Asociația AISI, condusă de un italian (Paolo Gozzo), există la Câmpina din 2006 și se ocupă de copiii proveniți din familii cu unele probleme materiale sau familii monoparentale. Acum, la AISI sunt aproximativ 80 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. De la școală sau grădiniță, ei vin la centrul AISI din incinta Casei Tineretului, unde își fac lecțiile, citesc, se joacă, sunt consiliați psihologic, au diverse activități recreative (desen, dans, teatru, vizionare de filme etc), totul sub supravegherea unui personal specializat. 
"Am dorit să venim la copiii de la AISI pentru că noi îi considerăm cu adevărat speciali. Zi de zi ei vin aici să-și facă lecțiile, să primească sprijin, ei sunt ca într-o mare familie. Probabil nu le este ușor și tocmai de aceea am vrut să le oferim cu mult drag și din tot sufletul aceste cadouri. Venind aici am dorit să-i cunoaștem sau să-i revedem, unele dintre noi, pe cei care se ocupă de acești copii și pentru care avem tot respectul", ne-au declarat consilierii locali Livia Lupu (președinte OFSD Câmpina) și Anda Frâncu. 

3962 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eu 07.12.2017 19:42 -D-nelor din PSD credeti ca era nevoie ca presa sa fie prezenta la "marele" eveniment?
  • Dan 08.12.2017 08:30 Frumos gestul, dar îmi puteți spune ce scrie pe acele etichete lipite pe pungi? Am dat zoom dar tot nu înțeleg.
  • Dan 08.12.2017 08:31 Este cumva o poză cu Șerban Nicolae, sub care scrie: „Să nu faceți ca el!”
  • Ionel 08.12.2017 10:16 As dori sa multumesc din inima societatii Eliro, care timp de 2 ani ne-a transportat copiii gratis,la si de la Casa Tineretului,la asociatia AISI.Este singura firma care a raspuns solicitarilor domnului Paolo.
  • julia 08.12.2017 12:17 Foarte interesant articolul, multumesc

Social

2658 vizualizari
14 dec. 2017 12:44

Elevii Școlii "Louis Pasteur" au donat sânge pentru spitalele din Prahova

Aproximativ 100 de persoane au participat astăzi la acțiunea de donare de sânge organizată de Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești. În cea mai mare parte, donatori au fost elevii instituției (60), dar alături de ei s-au aflat și câmpineni care le-au susținut inițiativa și care au ales "să dăruiască o șansă la viață în luna cadourilor". Acesta a fost, de altfel, motto-ul campaniei de donare de sânge.

3099 vizualizari
14 dec. 2017 10:28

Câmpineanca Adela Tarpan s-a întors de la Marathon des Sables din Peru, unde a alergat pentru proiecte sociale destinate comunității locale

Adelaide Katerine Tarpan este o tânără câmpineancă, absolventă a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", apoi a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București. În prezent este director de dezvoltare la Romanian Angel Appeal, fundația care organizează, printre altele, Câmpina Open Montain Bike, competiție la face fondurile strânse sunt donate în beneficiul copiilor cu autism. De câteva zile, Adela s-a întors din Peru și ne-a împărtășit din experiența ei la maratonul din îndepărtatul deșert din America de Sud.

Alte stiri recente

2925 vizualizari
14 dec. 2017 11:55

Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.

5961 vizualizari
13 dec. 2017 21:20

Rămas bun, Majestate!

Printre sutele de români care au dorit să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai în timp ce convoiul funerar trecea prin localitățile lor, în drum spre Castelul Peleș, s-au numărat și câteva zeci de câmpineni. La marginea DN1, pe pasarela metalică sau pe podul spre Poiana Câmpina, oamenii au așteptat coloana de mașini cu flori și steaguri tricolore, în semn de respect și prețuire pentru cel care a fost Majestatea Sa Regele Mihai I al României.