Daruri de la doamnele din PSD Câmpina pentru copiii de la Asociația AISI

Social (Categoria articolului)

Copiii de la Asociația "Inima sfântă a lui Isus" (AISI) au primit astăzi vizita reprezentantelor Organizației de Femei a PSD Câmpina. Doamnele de la OFSD au dorit ca în pragul Sărbătorilor de Iarnă să le ofere daruri micuților de la AISI și au mers cu dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, căciulițe și fulare.

Asociația AISI, condusă de un italian (Paolo Gozzo), există la Câmpina din 2006 și se ocupă de copiii proveniți din familii cu unele probleme materiale sau familii monoparentale. Acum, la AISI sunt aproximativ 80 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. De la școală sau grădiniță, ei vin la centrul AISI din incinta Casei Tineretului, unde își fac lecțiile, citesc, se joacă, sunt consiliați psihologic, au diverse activități recreative (desen, dans, teatru, vizionare de filme etc), totul sub supravegherea unui personal specializat. 
"Am dorit să venim la copiii de la AISI pentru că noi îi considerăm cu adevărat speciali. Zi de zi ei vin aici să-și facă lecțiile, să primească sprijin, ei sunt ca într-o mare familie. Probabil nu le este ușor și tocmai de aceea am vrut să le oferim cu mult drag și din tot sufletul aceste cadouri. Venind aici am dorit să-i cunoaștem sau să-i revedem, unele dintre noi, pe cei care se ocupă de acești copii și pentru care avem tot respectul", ne-au declarat consilierii locali Livia Lupu (președinte OFSD Câmpina) și Anda Frâncu. 

4361 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eu 07.12.2017 19:42 -D-nelor din PSD credeti ca era nevoie ca presa sa fie prezenta la "marele" eveniment?
  • Dan 08.12.2017 08:30 Frumos gestul, dar îmi puteți spune ce scrie pe acele etichete lipite pe pungi? Am dat zoom dar tot nu înțeleg.
  • Dan 08.12.2017 08:31 Este cumva o poză cu Șerban Nicolae, sub care scrie: „Să nu faceți ca el!”
  • Ionel 08.12.2017 10:16 As dori sa multumesc din inima societatii Eliro, care timp de 2 ani ne-a transportat copiii gratis,la si de la Casa Tineretului,la asociatia AISI.Este singura firma care a raspuns solicitarilor domnului Paolo.
  • julia 08.12.2017 12:17 Foarte interesant articolul, multumesc

Social

2106 vizualizari
15 aug. 2018 22:04

Câmpina, România 100. Biserica Catolică "Sfântul Anton de Padova", ieri și astăzi

Biserica Catolică din Câmpina este o superbă ctitorie a inginerului german Anton Raky. În anul 1903, Raky a cumpărat din banii săi un teren de 6.500 mp și a elaborat planurile bisericii. Construcția a început în anul 1904 și a durat până în 1906, fiind realizată doar cu meșteri germani. A fost dotată cu mobilier, cu obiecte de cult și trei clopote impresionante, toate costurile fiind suportate de Anton Raky. În aceeași perioadă au fost construite casa parohială și anexele.

2872 vizualizari
14 aug. 2018 23:43

Câmpina, România 100. Vila Gheorghiu de ieri, "Casa cu lei" de astăzi

O casă superbă, în centrul Câmpinei, chiar pe Bulevardul Carol I, la intersecția cu Aleea Rozelor. O casă care a scăpat, ca prin minune, de demolare în perioada în care a fost reconfigurată zona centrală a urbei, în acea perioadă de sistematizare urbană, cum a fost denumită oficial. Îi spunem de multă vreme "Casa cu lei", dar numele corect este "Vila Dr. Gheorghiu", așa cum i-a spus inclusiv cel care a proiectat-o și construit-o - celebrul arhitect Toma T. Socolescu.

Alte stiri recente

1943 vizualizari
15 aug. 2018 19:48

"BebeFest", primul târg din Prahova destinat viitoarelor mămici, organizat de SanConfind și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului

În perioada 24-26 august 2018, între orele 10.00 - 22.00, la Ploiești Shopping City, va avea loc "BebeFest", un primul târg organizat în Prahova și destinat părinților și bebelușilor. Practic, va fi o expoziție de profil, unde cei interesați vor putea găsi produsele necesare femeilor însărcinate, dar și nou-născuților. Și nu doar produse, ci și foarte multe informații legate de sarcină, de naștere, de alăptare, de creșterea copilului. Evenimentul este organizat de Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

3506 vizualizari
15 aug. 2018 18:44

Firma de detectivi a reziliat contractul cu Primăria Câmpina

Tactic Alert SRL Breaza a transmis Primăriei Câmpina o adresă prin care solicită rezilierea contractului încheiat luna trecută. Motivul - apariția în presă a informației legate de angajarea unei firme de detectivi, în condițiile în care, spun reprezentanții Primăriei, în astfel de domenii trebuie să existe confidențialitate. Cu alte cuvinte, Primăria și-ar fi dorit confidențialitate pe bani publici pentru o firmă privată plătită să păzească băncile, copacii, florile, coșurile de gunoi și câinii. Bun așa...