Motocicliştii de la "Roata de Foc" au demonstrat, încă o dată, că au viaţa în sânge

Social (Categoria articolului)

Asociaţia "Roata de Foc" a organizat la Casa Tineretului din Câmpina cea de-a VII-a ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge", prin care toți cei care doresc pot dona sânge pentru pacienții spitalelor din județ. Campania a fost organizată, ca de fiecare dată, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Prahova.

200 de persoane au venit astăzi să doneze sânge în cadrul acțiunii organizate de "Roata de Foc", aceasta fiind, de altfel, limita maximă impusă de capacitatea de recoltare a echipei mobile de la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine. De altfel, şeful acestei echipe, dr. Beatrice Dragomir, a avut numai cuvinte de laudă la adresa campaniei de la Câmpina. "Este foarte importantă această campanie de donare de sânge, donarea, în general, este importantă pentru că ne ajută la realizarea rezervelor de sânge necesare pentru a salva vieţi. Ceea ce mă bucură la acţiunea de la Câmpina este că văd foarte mulţi tineri conştienţi de importanţa donării de sânge, conștienți că împreună putem ajuta pacienții internați în spitale", ne-a declarat dr. Beatrice Dragomir.
Fiecare persoană care a donat sânge a primit tichete de masă, iar donatorii care au dorit au donat aceste tichete (toate sau o parte dintre ele) pentru copiii din centrele de plasament, așa cum s-a întâmplat, de altfel, la toate edițiile campaniei organizate (impecabil) de Asociația "Roata de Foc". O astfel de campanie de donare de sânge presupune o adevărată desfășurare de forțe și o mare responsabilitate. Motocicliștii de la "Roata de Foc" au inițiat această campanie în anul 2014. La început exista o campanie anuală pentru ca apoi, datorită succesului de care s-a bucurat această inițiativă, să se treacă la două ediții - de primăvară și de toamnă.

5022 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popa Carmen 09.04.2018 10:29 Va rog să-mi comunicați si mie când veniți cu rezultatele de la analizele făcute când am donat sânge. Vă mulțumesc !

Social

399 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.

8785 vizualizari
11 nov. 2018 17:50

Vrem să dăruim Câmpinei un album cu serialul "Câmpina, România 100". Cine dorește să susțină acest demers?

1 comentarii

Serialul nostru "Câmpina, România 100", cu imagini din Câmpina de ieri și de azi, se bucură de mare succes în rândul cititorilor noștri și nu puțini sunt cei care ne-au sugerat să realizăm un album cu toate cele 100 de episoade ale acestui serial. O idee frumoasă, un proiect la care ne-am gândit și noi, dar pe care nu-l putem pune în practică singuri. Avem nevoie de sprijinul câmpinenilor, fie ei persoane fizice sau agenți economici.  

Alte stiri recente

0 vizualizari
13 nov. 2018 19:43

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 noiembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Cmpina, telefon 0244.376.001.

3773 vizualizari
13 nov. 2018 10:49

Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

1 comentarii

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.