Motocicliştii de la "Roata de Foc" au demonstrat, încă o dată, că au viaţa în sânge

Social (Categoria articolului)

Asociaţia "Roata de Foc" a organizat la Casa Tineretului din Câmpina cea de-a VII-a ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge", prin care toți cei care doresc pot dona sânge pentru pacienții spitalelor din județ. Campania a fost organizată, ca de fiecare dată, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Prahova.

200 de persoane au venit astăzi să doneze sânge în cadrul acțiunii organizate de "Roata de Foc", aceasta fiind, de altfel, limita maximă impusă de capacitatea de recoltare a echipei mobile de la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine. De altfel, şeful acestei echipe, dr. Beatrice Dragomir, a avut numai cuvinte de laudă la adresa campaniei de la Câmpina. "Este foarte importantă această campanie de donare de sânge, donarea, în general, este importantă pentru că ne ajută la realizarea rezervelor de sânge necesare pentru a salva vieţi. Ceea ce mă bucură la acţiunea de la Câmpina este că văd foarte mulţi tineri conştienţi de importanţa donării de sânge, conștienți că împreună putem ajuta pacienții internați în spitale", ne-a declarat dr. Beatrice Dragomir.
Fiecare persoană care a donat sânge a primit tichete de masă, iar donatorii care au dorit au donat aceste tichete (toate sau o parte dintre ele) pentru copiii din centrele de plasament, așa cum s-a întâmplat, de altfel, la toate edițiile campaniei organizate (impecabil) de Asociația "Roata de Foc". O astfel de campanie de donare de sânge presupune o adevărată desfășurare de forțe și o mare responsabilitate. Motocicliștii de la "Roata de Foc" au inițiat această campanie în anul 2014. La început exista o campanie anuală pentru ca apoi, datorită succesului de care s-a bucurat această inițiativă, să se treacă la două ediții - de primăvară și de toamnă.

4986 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popa Carmen 09.04.2018 10:29 Va rog să-mi comunicați si mie când veniți cu rezultatele de la analizele făcute când am donat sânge. Vă mulțumesc !

Social

1435 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3243 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

1703 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1785 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.