Lucrări de reparații la scările de la Poșta Mică și la carosabil, în intersecția Bulevardului Carol I cu Schelelor și Sondei

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a emis ordinul de începere a lucrărilor de reparații ale carosabilului la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Schelelor și Sondei, o porțiune la care nu s-a intervenit atunci când a fost reabilitat bulevardul central. Asta pentru că, în zona respectivă, au avut loc lucrări la rețeaua de apă, lucrări în urma cărora carosabilul a avut mult de suferit.

"Este exact tronsonul de la Magazinul Chinezesc, unde se termină Bulevardul Bălcescu și începe Bulevardul Carol I, sau invers, depinde din ce direcție privim, o zonă pe care am dorit neapărat să o reabilităm înaintea Sărbătorilor de Iarnă. De asemenea, am semnat ordinul de începere a lucrărilor și sunt în curs de desfășurare reparațiile scărilor de la Poșta Mică, scări care erau extrem de degradate. Sperăm ca lucrările să fie finalizate undeva până în 15 noiembrie 2018", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi.
Reabilitarea scărilor de la Poșta Mică este realizată de societatea Ortisar SRL Câmpina, cu prețul de 7.500 lei fără TVA, iar lucrările de reabilitare a carosabilului vor fi executate de societatea TBT Maf Invest SRL Câmpina, cu prețul de 41.825 lei fără TVA.

1718 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2766 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3179 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

368 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.