A încetat din viață Mihai Albu, fost inginer la Electromontaj și membru în garda veche a liberalilor câmpineni

Social (Categoria articolului)

Mihai Albu a fost un om bun, dedicat profesiei sale, pasionat de aviație, încântat de călătorii. A făcut parte din vechea gardă a liberalilor câmpineni, dar s-a retras ușor, ușor din politică, de aproape opt ani și nu a regretat asta. Avea un extraordinar simț al umorului, dar unul rasat, cum doar oamenii inteligenți îl au. Orice discuție cu el era o încântare, o bucurie. Un om calm, cald și calculat, un om citit și foarte corect. Marți a plecat dintre noi pentru totdeauna, după o suferință grea. Familia îi anunță pe colegi și prieteni că joi va fi condus pe ultimul drum. 

Trupul neînsuflețit va fi depus în această după-amiază la capela Cimitirului "Învierea lui Lazăr" din Câmpina, iar înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la cimitirul menționat (în cartierul Câmpinița). În octombrie, Mihai Albu ar fi împlinit 64 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

4655 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian Dula 08.08.2018 12:57 Mihai (Bebe) Albu a urmat cursurile Scolii de Maistri Militari a Fortelor Aeriene "Traian Vuia" din Medias. Nu a urmat cariera militara, dar a fost un bun profenionist la Electromontaj Campina. Fie-i tarana usoara!

Social

1611 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

829 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

572 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

116 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.