A încetat din viață Mihai Albu, fost inginer la Electromontaj și membru în garda veche a liberalilor câmpineni

Social (Categoria articolului)

Mihai Albu a fost un om bun, dedicat profesiei sale, pasionat de aviație, încântat de călătorii. A făcut parte din vechea gardă a liberalilor câmpineni, dar s-a retras ușor, ușor din politică, de aproape opt ani și nu a regretat asta. Avea un extraordinar simț al umorului, dar unul rasat, cum doar oamenii inteligenți îl au. Orice discuție cu el era o încântare, o bucurie. Un om calm, cald și calculat, un om citit și foarte corect. Marți a plecat dintre noi pentru totdeauna, după o suferință grea. Familia îi anunță pe colegi și prieteni că joi va fi condus pe ultimul drum. 

Trupul neînsuflețit va fi depus în această după-amiază la capela Cimitirului "Învierea lui Lazăr" din Câmpina, iar înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la cimitirul menționat (în cartierul Câmpinița). În octombrie, Mihai Albu ar fi împlinit 64 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

3635 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian Dula 08.08.2018 12:57 Mihai (Bebe) Albu a urmat cursurile Scolii de Maistri Militari a Fortelor Aeriene "Traian Vuia" din Medias. Nu a urmat cariera militara, dar a fost un bun profenionist la Electromontaj Campina. Fie-i tarana usoara!

Social

2567 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.

2075 vizualizari
15 oct. 2018 20:47

Câmpina, România 100. Casa Lezza, din perioada interbelică, blocurile de astăzi, de pe Strada B.P. Hasdeu

La începutul anilor '20, comunitatea italiană din Câmpina număra aproximativ 140 de persoane, iar cea mai importantă familie de italieni stabilită aici era cea a arhitectului Luigi Lezza. Familia Lezza locuia într-o vilă impresionantă pe Strada B.P. Hasdeu, la nr. 45, o vilă proiectată și construită chiar de către reputatul arhitect. Trei generații ale familiei Lezza și-au trăit viața în Câmpina.

Alte stiri recente

673 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.

1520 vizualizari
16 oct. 2018 20:38

Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.