Lucrări de modernizare la CPU și la Secția de Recuperare a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele acestea, la CPU se lucrează. Ne referim la lucrări de reabilitare, realizate din fondurile proprii ale Spitalului Municipal. S-a început cu CPU - Pediatrie, unde s-a făcut igienizarea, s-a văruit și vopsit, au fost montate ferestre și uși termopan, atât în camera propriu-zisă de primiri urgențe, cât și în saloanele pentru internarea de zi.

Lucrările continuă acum la CPU adulți. În întregul sector a fost refăcută și hidroizolația acoperișului pentru a nu mai exista probleme cu infiltrarea apei. 
Lucrări de modernizare au loc și la imobilul din Strada Vasile Alecsandri, acolo unde funcționează Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Clădirea a fost reabilitată termic, au fost schimbate acoperișul și toate burlanele de scurgere a apei, a fost montată tâmplărie PVC. La etajul al II-lea al secției au loc lucrări de igienizare, iar mozaicul din pardoseală a fost înlocuit cu un covor PVC antistatic și antimicrobian. Ar mai trebui menționat faptul că atât la Secția de Recuperare, cât și în clădirea principală a Spitalului Municipal, la geamuri au fost montate plase împotriva țânțarilor.

7093 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un om care face medicina 27.08.2016 08:55 Covorul nu este antibacterian ca nu omoara el bacterii ci favorizeaza curatarea sa mai rapid si mai eficient. #jurnalisti

Actualitate

1930 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1931 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

754 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

157 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.