Un tânăr patron din Poiana Câmpina, acuzat de șantaj. Victima - propriul angajat

Social (Categoria articolului)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Poiana Câmpina, administrator al unei firme private din localitate, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. 

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din cercetări a reieșit faptul că tânărul patron ar fi constrâns și amenințat de mai multe ori un bărbat (pe care îl avea angajat la propriul magazin) cu publicarea pe rețelele de socializare a unor fotografii nud, precum și a unor convorbiri cu diverse persoane. Scopul a fost acela de a-l determina pe angajat să renunțe la drepturile salariale pe care ar fi trebuit să le primească și să achite suma de 3.400 lei reprezentând o presupusă lipsă din gestiune. La domiciliul tânărului de 26 de ani a fost efectuată o percheziție, ocazie cu care a fost ridicat un telefon mobil în care s-ar fi aflat pozele respective și înregistrările unor convorbiri. În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

4592 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

685 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1608 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.

Alte stiri recente

208 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

2426 vizualizari
14 nov. 2018 21:21

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina lansează o campanie gratuită de infiltrații cu ozon

1 comentarii

O adevărată premieră pe piața serviciilor medicale din Câmpina a fost lansată de Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, situat pe Strada 1 Mai, nr. 31, și care, de la 1 noiembrie 2018, desfășoară o campanie gratuită de infiltrații cu ozon.