Demonstrație de automodelism pentru copiii de la Școala "B.P. Hasdeu", în săptămâna "Școala altfel"

Social (Categoria articolului)

În prima zi a săptămânii "Școala altfel", la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina a avut loc o acțiune care le-a plăcut foarte mult copiilor - o demonstrație de automodelism organizată cu sprijinul Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina.

Conducerea școlii și-a dorit foarte mult o acțiune în aer liber, o acțiune la care copiii să participe cu entuziasm, să se distreze, dar și să învețe lucruri noi, o acțiune prin care copiii să se convingă că există și alte mijloace de relaxare decât cele virtuale. În același timp, Răzvan Nicolau, președintele Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, și-a dorit să promoveze modelismul în rândul elevilor de gimnaziu, să le arate diferența între mașinile cu telecomandă, cumpărate din librărie, și automodelele realizate de cei care pun foarte multă pasiune în acest sport. Așa s-a ajuns la această demonstrație de automodelism în curtea Școlii "B.P. Hasdeu", acțiune la care copiii au venit cu mașinuțele lor - jucărie și au avut ocazia să vadă ce înseamnă modele profesioniste. Iar unii dintre ei, poate, acum sau mai târziu, vor dori să afle mai multe lucruri despre modelism și poate chiar vor contribui la reînvierea tradiției modelismului pe aceste meleaguri.

1798 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3969 vizualizari
23 apr. 2018 11:58

O elevă din Câmpina, lovită de mașină chiar pe trecerea de pietoni de la Colegiul "Grigorescu"

Fata, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" traversa strada regulamentar când a fost lovită de un autoturism Ford, cu numărul de înmatriculare PH-10-STO. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe Calea Doftanei, pe trecerea de pietoni din dreptul liceului.

7988 vizualizari
22 apr. 2018 10:10

MAI a stabilit perioadele și condițiile pentru admiterea la școlile de poliție, sesiunile august 2018 și ianuarie 2019. La Școala de Poliție din Câmpina sunt câte 1.300 locuri în fiecare sesiune

Prin dispoziție a directorului general al Direcției Management Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au fost stabilite condițiile și numărul de locuri pentru admiterea la toate instituțiile de învățământ din subordinea MAI. Este vorba despre siunile de admitere din vara lui 2018 și ianuarie 2019. La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina vor fi scoase la concurs câte 1.300 locuri la fiecare sesiune de admitere. 

Alte stiri recente

1882 vizualizari
23 apr. 2018 11:22

Câmpina, Bulevardul Culturii. Cât de greu poate fi să păstrăm frumusețea acestui loc?!

În campania "Câmpina curată" de anul trecut, în zona adiacentă Bulevardului Culturii am găsit un adevărat dezastru ecologic. O mizerie de nedescris, de la resturi de materiale de construcții, până la tot ce v-ar putea trece prin cap că se numește gunoi. O zonă atât de frumoasă transformată efectiv într-o groapă de gunoi. Anul acesta situația pare a fi ceva mai bună. Adică, mai puțin gunoi. Dar el există și nu ajunge aici singur.

2164 vizualizari
23 apr. 2018 09:17

Peste 10 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, în primul trimestru al anului, din taxe și impozite locale

Suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, până la 31 martie 2018, este de 10.151.000 lei, cu aproape 2 milioane lei peste încasările de anul trecut, din aceeași perioadă. Vorbim despre taxe și impozite plătite de toți contribuabilii, atât persoane fizice, cât și persoane juridice.