Demonstrație de automodelism pentru copiii de la Școala "B.P. Hasdeu", în săptămâna "Școala altfel"

Social (Categoria articolului)

În prima zi a săptămânii "Școala altfel", la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina a avut loc o acțiune care le-a plăcut foarte mult copiilor - o demonstrație de automodelism organizată cu sprijinul Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina.

Conducerea școlii și-a dorit foarte mult o acțiune în aer liber, o acțiune la care copiii să participe cu entuziasm, să se distreze, dar și să învețe lucruri noi, o acțiune prin care copiii să se convingă că există și alte mijloace de relaxare decât cele virtuale. În același timp, Răzvan Nicolau, președintele Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, și-a dorit să promoveze modelismul în rândul elevilor de gimnaziu, să le arate diferența între mașinile cu telecomandă, cumpărate din librărie, și automodelele realizate de cei care pun foarte multă pasiune în acest sport. Așa s-a ajuns la această demonstrație de automodelism în curtea Școlii "B.P. Hasdeu", acțiune la care copiii au venit cu mașinuțele lor - jucărie și au avut ocazia să vadă ce înseamnă modele profesioniste. Iar unii dintre ei, poate, acum sau mai târziu, vor dori să afle mai multe lucruri despre modelism și poate chiar vor contribui la reînvierea tradiției modelismului pe aceste meleaguri.

1923 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1922 vizualizari
18 iul. 2018 12:20

Amintiri din Câmpina de altădată - secția de box a Clubului Energia

1 comentarii

Dacă se va încumeta cineva vreodată să scrie o istorie completă a sportului câmpinean, Clubul Energia al Atelierelor Centrale Câmpina (fosta ACC, actuala societate Cameron) va figura la loc de cinste. Energia a reprezentat mulți ani o adevărată pepinieră de talente sportive. Iar secția de box a strălucit peste toate celelalte secții ale clubului.

2418 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.

Alte stiri recente

2251 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3133 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.