Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

Social (Categoria articolului)

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Mai întâi, în blocul P1 de pe Bulevardul Carol I, doi bătrâni au rămas blocaţi în liftul care ajunsese la parter. Femeia de 81 de ani şi bărbatul de 69 ani au suferit atacuri de panică şi o creştere a tensiunii arteriale. Au fost scoși de pompierii militari și li s-a acordat ajutor medical imediat după finalizarea intervenției. În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, în seara de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23.00, la un alt bloc din centrul localității, chiar lângă Librăria Diverta, alte două persoane au rămas blocate în lift, tot la parter. Cum mecanicul care răspundea de exploatarea liftului nu a putut ajunge la timp, oamenii au solicitat ajutorul pompierilor de la ISU, care au fost nevoiţi să spargă efectiv uşile liftului cu un depărtător folosit mai ales în situaţii de descarcerare, pentru a elibera cele două persoane. Femeia de 53 de ani şi bărbatul de 56 de ani nu s-au speriat, au reuşit să îşi păstreze calmul, aşteptând să se termine intervenţia echipajului de la ISU.
Astăzi, la scara A a blocului 14 G, tot în apropiere de Librăria Diverta, un copil de 10 ani a rămas blocat în lift. Mama sa a fost cea care a alertat pompierii militari, care au intervenit şi au reuşit deblocarea liftului, eliberându-l pe copil.
Trei situaţii neplăcute, într-un interval relativ scurt, care ar trebui să dea de gândit asociațiilor de proprietari și mai ales firmelor care efectuează reparațiile sau asigură mentenanța lifturilor.

4501 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

877 vizualizari
16 mar. 2024 22:03

Echipa Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiată la un concurs gastronomic la Brașov

Pasionații de brutărie, patiserie, cofetărie şi gastronomie s-au reunit la Brașov, la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificaţiei, patiseriei, cofetăriei şi HoReCa din România.

1805 vizualizari
12 mar. 2024 11:15

”Săptămâna meseriilor” deschide porțile Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina către toți elevii

1 comentarii

În perioada 11-15 martie 2024 este ”Săptămâna meseriilor”, prilej cu care Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina își deschide porțile către toți elevii din școlile gimnaziale din Câmpina și împrejurimi.

Alte stiri recente

157 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

311 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.