58 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina vor defila, de 1 Decembrie, pe sub Arcul de Triumf din Capitală

Eveniment (Categoria articolului)

La parada de Ziua Națională a României, care va avea loc în București, vor participa și 58 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, care vor fi însoțiți de opt cadre didactice. Este al doilea an consecutiv și pentru a treia oară în ultimii zece ani când elevi ai Școlii de Poliție din Câmpina sunt invitați să defileze, de Ziua Națională, pe sub Arcul de Triumf.

"Elevii și cadrele noastre didactice se află de câteva săptămâni la pregătirile pentru parada de Ziua Națională, din Capitală. Este o mândrie și o onoare pentru noi să reprezentăm Poliția Română la marea sărbătoare națională organizată cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la Marea Unire", ne-a declarat directorul Școlii de Poliție, comisar șef Vasile Tache. Toți cei 58 de elevi care vor participa la parada de la București sunt din anul I. 
După cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, în premieră, în acest an, locul pedestru al MAI va fi deschis de studenții de la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", care vor fi urmați de elevii Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina, deci cei mai tineri reprezentanți ai ministerului. Parada va fi continuată de trupele speciale de la Brigada de Intervenție a Jandarmeriei Române și de pompierii și echipajele SMURD ale IGSU.

4560 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1440 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2755 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

285 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

464 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.