Alături de Răzvan până la capăt!

Social (Categoria articolului)

Povestea lui Răzvan Iordache o știm cu toții. Este câmpineanul nostru, care de 22 de ani își trăiește viața într-un scaun cu rotile. Un tânăr ajuns acum la 38 de ani, care nu a încetat să caute, să spere, să lupte, să creadă că va putea merge din nou, într-o bună zi. În această vară, la o clinică din Thailanda, Răzvan a fost operat la coloană. Și după 22 de ani, și-a mișcat picioarele. Lupta lui continuă, iar noi îl putem susține așa cum am făcut-o mereu.

Intervenția chirurgicală făcută la clinica din Thailanda a constat în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală. Sigur, nu putea crede nimeni că se introduce dispozitivul și gata, Răzvan joacă fotbal. După 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, Răzvan Iordache se află acum la începutul unui drum nou, trebuie să-și recapete forța în picioare, să facă ore, zile, luni de recuperare fizică, să reînvețe să pășească. Drumul e lung, dar este presărat cu speranță. Acolo, în Thailanda, după operație și după zile întregi de recuperare intensivă, Răzvan a reușit să-și miște tălpile, iar apoi, ușor, ușor, genunchii. A făcut progrese incredibile, evoluția lui fiind chiar și peste așteptările medicilor. Gândiți-vă, în urma accidentului din 1995 a fost paralizat de la gât în jos. După mai multe operații (în 2006, în 2008 și 2014), în China, a reușit să-și recupereze traseul nervos pentru membrele superioare. Acum, în 2017, după operația din Thailanda, și-a mișcat tălpile și genunchii. Cum să nu fie acesta un progres incredibil?!
Răzvan nu poate și nu trebuie să se oprească aici. În primăvara acestui an, cu ajutorul vostru, al tuturor, Răzvan a strâns 100.000 euro pentru oprerația și tratamentul din Thailanda. A revenit acasă, unde continuă recuperarea medicală, câte patru ore pe zi. În primăvara anul viitor, Răzvan va trebui să se întoarcă la clinica din Thailanda pentru etapa finală a configurării stimulatorului epidural implantat în coloană și pentru un program intensiv de recuperare, însoțit de tratamentul medical corespunzător. Pentru a putea face acest lucru, Răzvan Iordache are nevoie de 55.000 euro. Haideți să-i fim alături în continuare, să îl susținem până la capăt, cu încredere, pe acest drum extrem de greu. Dacă doriți, dacă puteți, dacă sperați alături de el, puteți dona 2 euro trimițând SMS cu textul RAZVAN la numărul 8827 (din orice rețea de telefonie mobilă). Numărul de SMS este valabil până la 15 octombrie 2017. 

3331 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3255 vizualizari
17 mar. 2018 20:31

Infrastructură numai "bună" pentru întreprinzătorii câmpineni

În Câmpina nu există, din păcate, o practică unitară și nu există criterii clare privind intervențiile la rețeaua de infrastructură. Sunt străzi pe care nu locuiește nimeni, dar în care s-au investit miliarde în asfalt și canalizare, sunt alte străzi unde stau zeci de familii și care fie nu au fost asfaltate niciodată, fie mai au doar urme de asfalt. Și am mai descoperit o categorie, drumuri ale nimănui.

2920 vizualizari
17 mar. 2018 19:13

"Pas cu pas", un nou program de dezvoltare a antreprenoriatului finanțat de UE, a făcut primul... pas la Câmpina

Municipiul Câmpina a fost sâmbătă gazda lansării unui nou program de dezvoltare a antreprenoriatului din mediul urban. La evenimentul organizat la Colegiul Naţional "Nicole Grigorescu" au participat peste 30 de persoane interesate de şansa finanţării unei noi afaceri.

Alte stiri recente

1821 vizualizari
18 mar. 2018 18:39

În raportul privind activitatea din 2017, Poliţia Locală Câmpina se plânge de „colaborarea greoaie cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei”

În cadrul ședinței din 22 martie a Consiliului Local Câmpina va fi prezentat și raportul de activitate al Poliției Locale pentru anul 2017, raport întocmit de directorul executiv Marius Vișan și aprobat de primarul Horia Tiseanu în subordinea căruia se află această instituție. Raportul are nouă pagini și cuprinde acțiunile desfășurate de polițiștii locali anul trecut, infracțiunile constatate și sancțiunile aplicate.

3853 vizualizari
18 mar. 2018 12:51

"Am fost acasă la primarul Horia Tiseanu şi soţul meu i-a dat plicul cu bani" - declarația unui martor din dosarul privind traficul de influență de care este acuzat primarul Câmpinei

3 comentarii

După cum știți deja primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, una dintre acuzațiile aduse fiind aceea de trafic de influență. Mai exact, potrivit procurorilor, primarul a cerut 10% din valoarea contractelor de execuție pentru lucrări ce urmau să fie încredințate unei firme anume și chiar a primit o parte din bani. Vă prezentăm, pe parcursul mai multor episoade, pasaje din rechizitoriul procurorilor, cu precizarea că Horia Tiseanu beneficiază de prezumția de nevinovăție. Instanța va decide dacă este vinovat sau nu.