Alături de Răzvan până la capăt!

Social (Categoria articolului)

Povestea lui Răzvan Iordache o știm cu toții. Este câmpineanul nostru, care de 22 de ani își trăiește viața într-un scaun cu rotile. Un tânăr ajuns acum la 38 de ani, care nu a încetat să caute, să spere, să lupte, să creadă că va putea merge din nou, într-o bună zi. În această vară, la o clinică din Thailanda, Răzvan a fost operat la coloană. Și după 22 de ani, și-a mișcat picioarele. Lupta lui continuă, iar noi îl putem susține așa cum am făcut-o mereu.

Intervenția chirurgicală făcută la clinica din Thailanda a constat în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală. Sigur, nu putea crede nimeni că se introduce dispozitivul și gata, Răzvan joacă fotbal. După 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, Răzvan Iordache se află acum la începutul unui drum nou, trebuie să-și recapete forța în picioare, să facă ore, zile, luni de recuperare fizică, să reînvețe să pășească. Drumul e lung, dar este presărat cu speranță. Acolo, în Thailanda, după operație și după zile întregi de recuperare intensivă, Răzvan a reușit să-și miște tălpile, iar apoi, ușor, ușor, genunchii. A făcut progrese incredibile, evoluția lui fiind chiar și peste așteptările medicilor. Gândiți-vă, în urma accidentului din 1995 a fost paralizat de la gât în jos. După mai multe operații (în 2006, în 2008 și 2014), în China, a reușit să-și recupereze traseul nervos pentru membrele superioare. Acum, în 2017, după operația din Thailanda, și-a mișcat tălpile și genunchii. Cum să nu fie acesta un progres incredibil?!
Răzvan nu poate și nu trebuie să se oprească aici. În primăvara acestui an, cu ajutorul vostru, al tuturor, Răzvan a strâns 100.000 euro pentru oprerația și tratamentul din Thailanda. A revenit acasă, unde continuă recuperarea medicală, câte patru ore pe zi. În primăvara anul viitor, Răzvan va trebui să se întoarcă la clinica din Thailanda pentru etapa finală a configurării stimulatorului epidural implantat în coloană și pentru un program intensiv de recuperare, însoțit de tratamentul medical corespunzător. Pentru a putea face acest lucru, Răzvan Iordache are nevoie de 55.000 euro. Haideți să-i fim alături în continuare, să îl susținem până la capăt, cu încredere, pe acest drum extrem de greu. Dacă doriți, dacă puteți, dacă sperați alături de el, puteți dona 2 euro trimițând SMS cu textul RAZVAN la numărul 8827 (din orice rețea de telefonie mobilă). Numărul de SMS este valabil până la 15 octombrie 2017. 

2905 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2705 vizualizari
16 oct. 2017 10:06

Curățenia de toamnă, la Câmpina. Iată graficul de ridicare a deșeurilor vegetale de la populație și agenți economici

Primăria Câmpina anunță că, în perioada 16 octombrie - 17 noiembrie, de pe domeniul public vor fi ridicate deșeurile vegetale rezultate în urma curățeniei de toamnă și face apel la populație și agenți economici să respecte graficul stabilit pentru fiecare stradă. Deșeurile vegetale vor fi ridicate de Floricon Salub în baza unui program stabilit împreună cu administrația locală și pe care vi-l prezentăm în continuare.

3015 vizualizari
14 oct. 2017 18:32

"Avem viaţa în sânge", a şasea ediţie, un nou succes

Casa Tineretului a găzduit sâmbătă, 14 octombrie, cea de-a şasea ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge" organizată de Asociaţia "Roata de Foc" din Câmpina, în colaborare cu Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine.

Alte stiri recente

3431 vizualizari
16 oct. 2017 17:49

Zonele de sud și est ale Câmpinei nu vor avea apă potabilă miercuri, 18 octombrie 2017. Iată străzile afectate

HidroPrahova anunță că va sista furnizarea apei potabile miercuri, 18 octombrie, între orele 5.00 - 17.00, pentru o mare parte a municipiului Câmpina. Se va lua această măsură pentru branșarea abonaților de pe Calea Doftanei la conducta nouă de alimentare cu apă, lucrarea fiind executată de societatea Fluid Development SRL în cadrul contractului "Proiectare și execuție lucrări de reabilitare conductă de aducțiune, conductă de transport și rețele de distribuție apă potabilă în municipiul Câmpina".

1603 vizualizari
16 oct. 2017 11:55

Aleile de la Casa Tineretului din Câmpina intră în reparații pentru prima dată în 35 de ani

În cei 35 de ani de existență ai Casei Tineretului din Câmpina, fațadele și aleile nu au fost reparate niciodată. Anul acesta, le-a venit rândul. La începutul lunii octombrie au demarat lucrările de reabilitare la fațade, valoarea acestora fiind de 257.000 lei cu tot cu TVA, iar termenul de execuție - 120 zile. Pe măsură ce înaintează reabilitarea fațadelor, vor începe și lucrările de reparații la alei.