Alături de Răzvan până la capăt!

Social (Categoria articolului)

Povestea lui Răzvan Iordache o știm cu toții. Este câmpineanul nostru, care de 22 de ani își trăiește viața într-un scaun cu rotile. Un tânăr ajuns acum la 38 de ani, care nu a încetat să caute, să spere, să lupte, să creadă că va putea merge din nou, într-o bună zi. În această vară, la o clinică din Thailanda, Răzvan a fost operat la coloană. Și după 22 de ani, și-a mișcat picioarele. Lupta lui continuă, iar noi îl putem susține așa cum am făcut-o mereu.

Intervenția chirurgicală făcută la clinica din Thailanda a constat în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală. Sigur, nu putea crede nimeni că se introduce dispozitivul și gata, Răzvan joacă fotbal. După 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, Răzvan Iordache se află acum la începutul unui drum nou, trebuie să-și recapete forța în picioare, să facă ore, zile, luni de recuperare fizică, să reînvețe să pășească. Drumul e lung, dar este presărat cu speranță. Acolo, în Thailanda, după operație și după zile întregi de recuperare intensivă, Răzvan a reușit să-și miște tălpile, iar apoi, ușor, ușor, genunchii. A făcut progrese incredibile, evoluția lui fiind chiar și peste așteptările medicilor. Gândiți-vă, în urma accidentului din 1995 a fost paralizat de la gât în jos. După mai multe operații (în 2006, în 2008 și 2014), în China, a reușit să-și recupereze traseul nervos pentru membrele superioare. Acum, în 2017, după operația din Thailanda, și-a mișcat tălpile și genunchii. Cum să nu fie acesta un progres incredibil?!
Răzvan nu poate și nu trebuie să se oprească aici. În primăvara acestui an, cu ajutorul vostru, al tuturor, Răzvan a strâns 100.000 euro pentru oprerația și tratamentul din Thailanda. A revenit acasă, unde continuă recuperarea medicală, câte patru ore pe zi. În primăvara anul viitor, Răzvan va trebui să se întoarcă la clinica din Thailanda pentru etapa finală a configurării stimulatorului epidural implantat în coloană și pentru un program intensiv de recuperare, însoțit de tratamentul medical corespunzător. Pentru a putea face acest lucru, Răzvan Iordache are nevoie de 55.000 euro. Haideți să-i fim alături în continuare, să îl susținem până la capăt, cu încredere, pe acest drum extrem de greu. Dacă doriți, dacă puteți, dacă sperați alături de el, puteți dona 2 euro trimițând SMS cu textul RAZVAN la numărul 8827 (din orice rețea de telefonie mobilă). Numărul de SMS este valabil până la 15 octombrie 2017. 

3091 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7159 vizualizari
17 dec. 2017 07:43

Incendiu la Brebu. O casă, anexele acesteia și o mașină au luat foc în urma unui scurtcircuit electric

Un incendiu violent a izbucnit noaptea trecută la o locuință din comuna Brebu. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea focului.

12563 vizualizari
16 dec. 2017 09:46

Un tânăr câmpinean a fost găsit spânzurat în păduricea de lângă Strada Podului

Este vorba despre un tânăr de 33 de ani, administratorul unei spălătorii auto din Câmpina, care a fost găsit spânzurat de un copac în păduricea adiacentă Bulevardului Culturii, undeva între străzile Podului și Oprescu Adrian. Bărbatul a fost găsit în această dimineață chiar de tatăl său, care a anunțat autoritățile.

Alte stiri recente

3407 vizualizari
15 dec. 2017 21:30

Pentru prima dată de la înfiinţare, CS Câmpina își prezintă raportul de activitate. Pagini multe, răspunsuri puține

1 comentarii

În scurta, dar zbuciumata sa existență, CS Câmpina nu a prezentat niciodată un raport de activitate, deși avea această obligație trimestrial, cel puțin în fața Consiliului Local. Conducerea CS Câmpina nu a excelat niciodată la capitolul comunicare, nu a existat transparență deși, vă reamintim, este un club finanțat din bani publici. Primul raport de activitate va fi prezentat în ședința de marți, 19 decembrie, a CL Câmpina. Lăsând la o parte lipsa de modestie, credem că avem partea noastră de "vină" în această poveste. Dacă nu scriam în mod repetat despre problemele de la CS Câmpina, oare mai cerea cineva clubului un raport de activitate?

5050 vizualizari
15 dec. 2017 20:38

Parcurile Milia și Soldat din municipiul Câmpina ar putea primi o unică denumire - "Regele Mihai I"

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 19 decembrie, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru acordarea unei denumiri unice parcurilor Milia și Soldat. Inițiatorii proiectului propun ca întreaga zonă să se numească "Regele Mihai I".