Alături de Răzvan până la capăt!

Social (Categoria articolului)

Povestea lui Răzvan Iordache o știm cu toții. Este câmpineanul nostru, care de 22 de ani își trăiește viața într-un scaun cu rotile. Un tânăr ajuns acum la 38 de ani, care nu a încetat să caute, să spere, să lupte, să creadă că va putea merge din nou, într-o bună zi. În această vară, la o clinică din Thailanda, Răzvan a fost operat la coloană. Și după 22 de ani, și-a mișcat picioarele. Lupta lui continuă, iar noi îl putem susține așa cum am făcut-o mereu.

Intervenția chirurgicală făcută la clinica din Thailanda a constat în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală. Sigur, nu putea crede nimeni că se introduce dispozitivul și gata, Răzvan joacă fotbal. După 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, Răzvan Iordache se află acum la începutul unui drum nou, trebuie să-și recapete forța în picioare, să facă ore, zile, luni de recuperare fizică, să reînvețe să pășească. Drumul e lung, dar este presărat cu speranță. Acolo, în Thailanda, după operație și după zile întregi de recuperare intensivă, Răzvan a reușit să-și miște tălpile, iar apoi, ușor, ușor, genunchii. A făcut progrese incredibile, evoluția lui fiind chiar și peste așteptările medicilor. Gândiți-vă, în urma accidentului din 1995 a fost paralizat de la gât în jos. După mai multe operații (în 2006, în 2008 și 2014), în China, a reușit să-și recupereze traseul nervos pentru membrele superioare. Acum, în 2017, după operația din Thailanda, și-a mișcat tălpile și genunchii. Cum să nu fie acesta un progres incredibil?!
Răzvan nu poate și nu trebuie să se oprească aici. În primăvara acestui an, cu ajutorul vostru, al tuturor, Răzvan a strâns 100.000 euro pentru oprerația și tratamentul din Thailanda. A revenit acasă, unde continuă recuperarea medicală, câte patru ore pe zi. În primăvara anul viitor, Răzvan va trebui să se întoarcă la clinica din Thailanda pentru etapa finală a configurării stimulatorului epidural implantat în coloană și pentru un program intensiv de recuperare, însoțit de tratamentul medical corespunzător. Pentru a putea face acest lucru, Răzvan Iordache are nevoie de 55.000 euro. Haideți să-i fim alături în continuare, să îl susținem până la capăt, cu încredere, pe acest drum extrem de greu. Dacă doriți, dacă puteți, dacă sperați alături de el, puteți dona 2 euro trimițând SMS cu textul RAZVAN la numărul 8827 (din orice rețea de telefonie mobilă). Numărul de SMS este valabil până la 15 octombrie 2017. 

3417 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1933 vizualizari
18 iul. 2018 12:20

Amintiri din Câmpina de altădată - secția de box a Clubului Energia

1 comentarii

Dacă se va încumeta cineva vreodată să scrie o istorie completă a sportului câmpinean, Clubul Energia al Atelierelor Centrale Câmpina (fosta ACC, actuala societate Cameron) va figura la loc de cinste. Energia a reprezentat mulți ani o adevărată pepinieră de talente sportive. Iar secția de box a strălucit peste toate celelalte secții ale clubului.

2756 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.

Alte stiri recente

2264 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3139 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.