135 persoane au donat sânge în cadrul campaniei organizate la Confind Câmpina. În premieră, donatorii au beneficiat şi de consultaţii oftalmologice

Social (Categoria articolului)

Confind şi Sanconfind Câmpina au organizat miercuri, 20 septembrie, cea de-a treia campanie de donare de sânge, la care au răspuns 135 persoane.

La precedentele două campanii desfăşurate la sediul Confind Câmpina se prezentaseră 64, respectiv 84 de donatori, astfel că organizatorii au fost mulţumiţi de numărul mare al celor care au răspuns acum la această campanie și au venit să doneze sânge. Ca de fiecare dată, campania s-a bucurat de sprijinul unei echipe de la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova.
"Ne bucurăm că oamenii răspund în număr din ce în ce mai mare la campaniile noastre, fiind extrem de important să asigurăm rezervele necesare de sânge spitalelor din județ. Fiecare donator primeşte şapte tichete de masă şi un set de analize gratuite, iar la această campania, alături de Centrul de Transfuzii Sanguine de la Ploieşti, a venit şi o firmă din Braşov, care oferă consultaţii oftalmologice donatorilor şi chiar posibilitatea de a-şi realiza ochelari, cu plata în rate", ne-a declarat Iuliana Barbu, referent marketing în cadrul Sanconfind Câmpina (video).

5507 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

720 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

519 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

116 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

562 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.