O mare parte a municipiului Câmpina nu va avea apă potabilă miercuri, 11 aprilie

Social (Categoria articolului)

HidroPrahova anunță că miercuri, 11 aprilie 2018, va sista furnizarea apei potabile în Câmpina, între orele 9.00-16.00. Motivul - remedierea unei avarii majore produse la rețeaua de alimentare cu apă pe Strada Oituz. Vor fi afectate mai multe zone ale municipiului.

"În funcție de complexitatea avariei și durata intervenției, următoarele zone vor fi afectate în totalitate de lipsa apei: cartierele Câmpinița și Muscel, zona de vest a orașului (cuprinsă între Bulevardul Carol I și Strada Podului), precum și blocurile arondate la stațiile de hidrofor – CT2, CT3, CT4, CT5, CT6, CT7, CT8, CT9, CT10, CT11, CT13. În zona de sud–est a municipiului și în Cartierul Slobozia, distribuția apei va fi furnizată cu presiune scăzută. Cartierul Voila și Spitalul Voila nu vor fi afectate de oprirea furnizării apei potabile.
Societatea noastră își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare", se menționează în comunicatul HidroPrahova.

4578 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1610 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

828 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.