Începe prima admitere... de iarnă la Școala de Poliție din Câmpina. 6.152 candidați rămași în cursă după verificarea dosarelor și testarea psihologică

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina începe astăzi sesiunea de admitere ianuarie 2018, la care s-au înscris inițial 10.404 candidați. Dosarele au fost depuse la inspectoratele teritoriale de poliție din județele de domiciliu, acolo unde au fost și verificate, dar unde a avut loc și testarea psihologică a candidaților. După această etapă, au rămas în cursă 6.152 candidați, potrivit datelor furnizate de Școala de Poliție, pe cele 1.300 locuri disponibile.

Astăzi (miercuri, 10 ianuarie) și mâine au loc înscrierea candidaților direct la unitatea de învățământ din Câmpina, eliberarea legitimațiilor de concurs și instruirea candidaților cu privire la desfășurarea examenului de admitere. De vineri încep probele eliminatorii - contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice. Pentru că numărul candidaților este mare, ei au fost împărțiți în mai multe detașamente, în ordine alfabetică. Contravizita medicală se efectuează la sediul școlii, în perioada 12-17 ianuarie, iar proba sportivă va fi susținută în șase săli de sport (la Breaza, Băicoi, Comarnic, Plopeni, Cornu și Blejoi) în perioada 13-18 ianuarie. Pentru proba scrisă, candidații vor fi împărțiți în două grupe, o grupă va susține testarea sâmbătă, 20 ianuarie, iar cea de-a doua - duminică, 21 ianuarie, între orele 10.00-13.00. În zilele respective, spre seară, vor fi afișate și rezultatele și vor putea fi depuse eventualele contestații. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate luni, 22 ianuarie 2018.

5455 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 10.01.2018 10:22 Au locuri speciale pentru violatori și pedofili?

Actualitate

189 vizualizari
19 oct. 2018 11:49

Salariile angajaților de la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina

V-am prezentat recent salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, conform datelor postate pe site-ul instituției în conformitate cu Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Acum este rândul Spitalului de Psihiatrie Voila, unitate sanitară de monospecialitate, unde sporurile sunt semnificative. Ne referim aici în special la sporul pentru condiții deosebit de periculoase, cuprins între 50% și 65% din salariul de bază și de care beneficiază absolut toți angajații de la Spitalul Voila, de la cadre medicale până la personalul TESA și muncitori. (facsimile)

3326 vizualizari
18 oct. 2018 10:07

Razie a Poliției pe DN1, la Comarnic, Nistorești, Bănești și Florești

UPDATE - La acțiunea de astăzi au fost controlate 94 de autovehicule și s-au aplicat 61 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.927 lei. Cele mai multe amenzi s-au dat pentru nerespectarea vitezei legale - 48.

La această oră, Poliția desfășoară o razie de amploare pe DN1, în mai multe zone dificile din punct de vedere al traficului, la Comarnic, Nistorești, Bănești și Florești.

Alte stiri recente

1042 vizualizari
19 oct. 2018 09:46

Câmpina, România 100. Foto Olteanu, din perioada interbelică, un atelier de tapițerie din anii '70, șantierul de la Soldat, de azi

Câmpina se mândrea, în perioada interbelică și chiar și în anii de până la cutremurul din 1977, cu o serie de clădiri frumoase situate pe bulevardul central, magazine simbol, cele mai multe fiind cunoscute după activitatea prestată și după numele proprietarului. 

2482 vizualizari
18 oct. 2018 21:25

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Ion Bălu

Câmpina s-a mândrit multă vreme cu statutul de oraș cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. Nu știe nimeni cât de actuală mai este această statistică, dar toată lumea cunoaște și recunoaște că în Câmpina au fost și încă mai sunt dascăli de mare valoare. Unul dintre aceștia este profesorul Ion Bălu.