Începe prima admitere... de iarnă la Școala de Poliție din Câmpina. 6.152 candidați rămași în cursă după verificarea dosarelor și testarea psihologică

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina începe astăzi sesiunea de admitere ianuarie 2018, la care s-au înscris inițial 10.404 candidați. Dosarele au fost depuse la inspectoratele teritoriale de poliție din județele de domiciliu, acolo unde au fost și verificate, dar unde a avut loc și testarea psihologică a candidaților. După această etapă, au rămas în cursă 6.152 candidați, potrivit datelor furnizate de Școala de Poliție, pe cele 1.300 locuri disponibile.

Astăzi (miercuri, 10 ianuarie) și mâine au loc înscrierea candidaților direct la unitatea de învățământ din Câmpina, eliberarea legitimațiilor de concurs și instruirea candidaților cu privire la desfășurarea examenului de admitere. De vineri încep probele eliminatorii - contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice. Pentru că numărul candidaților este mare, ei au fost împărțiți în mai multe detașamente, în ordine alfabetică. Contravizita medicală se efectuează la sediul școlii, în perioada 12-17 ianuarie, iar proba sportivă va fi susținută în șase săli de sport (la Breaza, Băicoi, Comarnic, Plopeni, Cornu și Blejoi) în perioada 13-18 ianuarie. Pentru proba scrisă, candidații vor fi împărțiți în două grupe, o grupă va susține testarea sâmbătă, 20 ianuarie, iar cea de-a doua - duminică, 21 ianuarie, între orele 10.00-13.00. În zilele respective, spre seară, vor fi afișate și rezultatele și vor putea fi depuse eventualele contestații. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate luni, 22 ianuarie 2018.

5066 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 10.01.2018 10:22 Au locuri speciale pentru violatori și pedofili?

Actualitate

2239 vizualizari
23 ian. 2018 11:57

Pereții vestiarelor proaspăt modernizate, de la Căminul Petrol, mâzgăliți de "artiștii" fără cei șapte ani de acasă

Nici nu s-a uscat bine lavabila pe pereții vestiarelor de la terenul sintetic de fotbal, din incinta Căminului Petrol din Câmpina, că deja au apărut primele "opere de artă". Da, este vorba tocmai despre vestiarele modernizate la sfârșitul anului trecut, împreună cu tribunele, lucrare care a costat 222.000 lei (fără TVA), bani alocați de la bugetul municipiului. 

1986 vizualizari
22 ian. 2018 11:55

Aproximativ 17 milioane lei, suma încasată la bugetul Câmpinei, în 2017, de pe populație și firme

16.917.000 lei s-au încasat anul trecut la bugetul Câmpinei din taxe și impozite locale. Asta înseamnă aproximativ 170 miliarde lei vechi, bani plătiți de populație și agenți economici. Este o sumă aproximativ egală cu cea înregistrată în 2016.

Alte stiri recente

226 vizualizari
23 ian. 2018 22:05

Ca la Câmpina, niciunde. CS Câmpina şi HM Junior se dau reciproc în judecată

Litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina se află în faţa unei noi faze, una cum rar se poate vedea, cele două grupări anunţând că se vor acţiona una pe cealaltă în judecată! Astfel, după ce preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, a precizat în raportul către Consiliul Local că va acţiona în judecată Clubul HM Junior, reprezentanţii acestuia din urmă susţin că şi ei vor acţiona în instanţa civilă, cel mai probabil atât CS Câmpina, cât şi pe preşedintele Stoican.

2215 vizualizari
23 ian. 2018 12:50

Cum arată în realitate Lacul Bisericii din Câmpina

Lacul Bisericii reprezintă un loc de suflet pentru câmpinenii de azi, așa cum a fost și pentru câmpinenii de odinioară. Pe rețelele de socializare sunt postate fotografii superbe cu Lacul Bisericii și zona adiacentă, fotografii făcute de profesioniști și prelucrate, multe dintre ele, tot de profesioniști. Există chiar și o pagină pe Facebook dedicată Lacului Bisericii. Din păcate, realitatea bate poza artistică.