Începe prima admitere... de iarnă la Școala de Poliție din Câmpina. 6.152 candidați rămași în cursă după verificarea dosarelor și testarea psihologică

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina începe astăzi sesiunea de admitere ianuarie 2018, la care s-au înscris inițial 10.404 candidați. Dosarele au fost depuse la inspectoratele teritoriale de poliție din județele de domiciliu, acolo unde au fost și verificate, dar unde a avut loc și testarea psihologică a candidaților. După această etapă, au rămas în cursă 6.152 candidați, potrivit datelor furnizate de Școala de Poliție, pe cele 1.300 locuri disponibile.

Astăzi (miercuri, 10 ianuarie) și mâine au loc înscrierea candidaților direct la unitatea de învățământ din Câmpina, eliberarea legitimațiilor de concurs și instruirea candidaților cu privire la desfășurarea examenului de admitere. De vineri încep probele eliminatorii - contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice. Pentru că numărul candidaților este mare, ei au fost împărțiți în mai multe detașamente, în ordine alfabetică. Contravizita medicală se efectuează la sediul școlii, în perioada 12-17 ianuarie, iar proba sportivă va fi susținută în șase săli de sport (la Breaza, Băicoi, Comarnic, Plopeni, Cornu și Blejoi) în perioada 13-18 ianuarie. Pentru proba scrisă, candidații vor fi împărțiți în două grupe, o grupă va susține testarea sâmbătă, 20 ianuarie, iar cea de-a doua - duminică, 21 ianuarie, între orele 10.00-13.00. În zilele respective, spre seară, vor fi afișate și rezultatele și vor putea fi depuse eventualele contestații. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate luni, 22 ianuarie 2018.

5230 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 10.01.2018 10:22 Au locuri speciale pentru violatori și pedofili?

Actualitate

583 vizualizari
23 apr. 2018 11:22

Câmpina, Bulevardul Culturii. Cât de greu poate fi să păstrăm frumusețea acestui loc?!

În campania "Câmpina curată" de anul trecut, în zona adiacentă Bulevardului Culturii am găsit un adevărat dezastru ecologic. O mizerie de nedescris, de la resturi de materiale de construcții, până la tot ce v-ar putea trece prin cap că se numește gunoi. O zonă atât de frumoasă transformată efectiv într-o groapă de gunoi. Anul acesta situația pare a fi ceva mai bună. Adică, mai puțin gunoi. Dar el există și nu ajunge aici singur.

1410 vizualizari
23 apr. 2018 09:17

Peste 10 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, în primul trimestru al anului, din taxe și impozite locale

Suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, până la 31 martie 2018, este de 10.151.000 lei, cu aproape 2 milioane lei peste încasările de anul trecut, din aceeași perioadă. Vorbim despre taxe și impozite plătite de toți contribuabilii, atât persoane fizice, cât și persoane juridice.

Alte stiri recente

2438 vizualizari
23 apr. 2018 11:58

O elevă din Câmpina, lovită de mașină chiar pe trecerea de pietoni de la Colegiul "Grigorescu"

Fata, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" traversa strada regulamentar când a fost lovită de un autoturism Ford, cu numărul de înmatriculare PH-10-STO. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe Calea Doftanei, pe trecerea de pietoni din dreptul liceului.

3627 vizualizari
22 apr. 2018 12:51

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate şi clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al etapei a 22-a din Liga A. Sâmbătă au mai avut loc alte jocuri, etapa încheindu-se duminică, atunci când au avut loc ultimele două partide. S-au marcat 30 de goluri, într-o etapă în care oaspeţii au izbutit numai două victorii. Iată rezultatele: