Primăria Câmpina a angajat un evaluator autorizat pentru evaluarea stadionului Rafinăriei și a terenului pe care se dorește realizarea parcului industrial

Actualitate (Categoria articolului)

În luna septembrie a anului trecut, Consiliul Local Câmpina i-a mandatat pe reprezentanții Primăriei să negocieze cu administratorul judiciar al Rafinăriei "Steaua Română" achiziționarea bazei sportive de pe Bulevardul Bălcescu. Mai exact, este vorba despre un teren în suprafață de 28.795 mp (care include și terenul de fotbal) și șapte construcții, întreaga bază sportivă fiind scoasă la licitație de administratorul judiciar la un preț de pornire de aproximativ 2 milioane euro.

Administrația locală este interesată să cumpere baza sportivă aparținând Rafinăriei, dar înainte de orice negociere se dorește realizarea unei evaluări a stadionului. O evaluare proprie, independentă de cea a administratorului judiciar. Pentru acest lucru a fost angajat un evaluator autorizat - Constantin Valerică (PFA), care în același timp este și expert tehnic judiciar în evaluarea proprietăților imobiliare. Conform anunțului publicat pe SEAP, pentru evaluarea bazei sportive a Rafinăriei, Primăria Câmpina va plăti 2.500 lei fără TVA.

Același evaluator autorizat va evalua și terenul de 16 hectare, de pe Șoseaua Paltinu, acolo unde cândva se afla fabrica "21 Decembrie". Acest teren se află acum în proprietatea unei persoane private, cu care, la propunerea primarului Horia Tiseanu, Consiliul Local și-a dat acordul de principiu în vederea asocierii pentru realizarea parcului industrial. Acum, la aproape doi ani de când s-a dat acest acord de principiu, se face și un pas concret - evaluarea terenului. Pentru această evaluare, Primăria Câmpina va plăti 1.500 lei, fără TVA. 

6439 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe Tutuianu 21.02.2017 09:32 Propun ca pe terenul fostului stadion- Steaua Romana, pe care primaria intentioneaza sa-l cumpere- sa se amenajeze un parc cu multi copaci, cu alei, cu banci , UN FEL DE GRADINA PUBLICA, asa cum EXISTA in alte localitati - cu pretentii mai putin "intelectuale" decat Campina. Dupa parerea mea gradina publica ar fi un loc de destindere, situat relativ in oras, nu ca celelalte locuri de agrement situate in afara orasului,greu accesibile. Din pacate nu pot acum sa atasez o poza cu "ciorchinii" de pensionari inghesuiti in fata "bigului", cu copii care se joaca in ingustimea de la "ceas" etc. deoarece in Campina nu existe alte locuri aflate in drumul cotidian pentru cumparaturi, asteptari la institutii publice etc.Va propun un exercitiu, ANUME sa numaram bancile - locurile de stat jos, nu cele comerciale- si sa raportam la numarul de locuitori. Vom obtine un rezultat cu care campinenii nu se pot lauda.. Altfel, Campina se lauda cu cele mai... cel mai.... etc dar ... nu are un muzeu de istorie al orasului, nu are o gradina publica, nu are un cinematograf, nu a fost in stare sa creeze o retea stradala a secolului XXI – vezi noul cartier din Campinita- retea noua, care este croita ca in Evul Mediu – strazi inguste, strambe, fundaturi, fara trotuare etc. si se pot enumera si alte lipsuri din domeniul civic. Eu cred ca aceste lipsuri sunt o reflectare a unei conduceri slabe ale orasului si, mai ales, ale individualismului caracteristic locuitorilor.
  • Robu Traian 23.02.2017 15:56 Sa recapitulam,mini-parlamentul orasului a imputernicit pe Prim-Ministru orasului sa continue cu promisiuni de Campanie ,auzi Gogule dupa 2 ani de acord de principiu se face o noua evaluare si de care,poate vedem pe acest ziar si finalul evaluarii ,ce criterii stabilesc pretul gunoaielor din prundul Doftanei unde primaria nu mai da aprobare ce donstructie pe acest traseu ,nu cumva suna a impinge gunoiul la altii,oricum acesta echipa de trista amintire nu va mai exista peste 2 ani.De ce sa plangem la mormant starin cu terenul de fotbal SC Steaua Romana pe bani publici cand exista un teren de fotbal langa bazinul acoperit si acolo se poate face un Complex Sportiv daca se doreste.In ce priveste evaluatorul ,a lucrat la Rafinarie si e de dorit o alta contra expertiza mult mai obiectiva.Si uite asa din esec in esec orasul imbatraneste si va arata ca un targ saracacios si murdar precum cei ce conduc .Pacat ,sunt multi bani colectati la buget si ZERO fonduri UE .Timpul trece leafa merge la cei platiti din bani publici .Rusineeeeeeeeee.!

Actualitate

2227 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2227 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

40 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1070 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.