Nereguli grave descoperite de comisarii OPC Prahova la Băile Telega

Social (Categoria articolului)

Un control efectuat astăzi de comisarii Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului Prahova la Băile Minerale Telega a scos la iveală un adevărat dezastru. Neregulile descoperite pe plajă, pe pontoane, în bucătărie, la dușuri și la grupurile sanitare i-au făcut pe comisarii OPC să tragă concluzia că acest complex turistic reprezintă un adevărat pericol. Pentru neregulile constatate, societatea care administrează Băile Telega riscă o amendă de până la 30.000 lei și oprirea temporară a activității.

La Băile Telega vin anual mii de oameni mulțumiți că nu trebuie să plătească decât taxa de intrare de 15 lei. În general sunt persoane în vârstă, nu prea pretențioase și care se mulțumesc cu apa sărată din lac, ignorând pericolele la care se expun. Aici, la acest complex turistic, inspectorii OPC au găsit astăzi pontoane putrede și pline de cuie ruginite, balustrade grav deteriorate, scări periculoase, grupuri sanitare și dușuri extrem de primitive, bănci din care ies așchii și nu sunt protejate în niciun fel, toate acestea reprezentând un pericol real pentru turiști. Asta, doar în zona bazinului. La bucătărie, un dezastru și mai mare. Reprezentanții OPC au fost de-a dreptul șocați de ceea ce au găsit aici: produse expirate de mai multă vreme, ciuperci mucegăite, carne refrigerată după ce a fost mai întâi congelată în mod repetat, ciorba personalului din complexul turistic printre produsele destinate clienților și... roiuri de muște. Comisarii OPC au decis retragerea "din circuitul consumului uman" a mai multor categorii de produse alimentare.
Portivit comisarului Ion Oprea din cadrul OPC Prahova, societatea care administrează Băile Telega urmează să fie amendată, conform legii, cu o sumă cuprinsă între 3.000 și 30.000 lei. De asemenea administratorului Băilor Telega i se va acorda un termen pentru remedierea tuturor deficiențelor constatate în urma controlului. (video)

22641 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florian alin 01.08.2017 20:17 E un focar de infectie acolo.te poti accidenta in fiecare secunda. Niste escroci ambulanti.
  • oana 02.08.2017 10:36 Daca au gasit atatea nereguli de ce nu inchideti, o sa asteptati pana se imbolnaveste careva, pana isi rupe vreun copil picioarele pe acolo? Ce amenda? Cu atatea probleme, voi dati amenda?
  • Doina Popa 02.08.2017 15:32 Baile sunt asa mizere de ani de zile De ce se vede numai acum? Si de ce nu se pune lacat pe ele?
  • dorin 03.08.2017 10:25 OPC a intrat in lac.Niste ''oameni'' posibil intelectuali isi fac nevoie in apa.Rusinica si pt dna Cacarumbas
  • Antonio Dinu 03.08.2017 12:00 Nu trebuie schimbat NIMIC , doar numele firmei in DRAKULA PARK .Afacerea e veche ca si ... ,ce se poate face ?....asistam de ani buni la INDOLENTA autoritatilor si neputinta celor ce au concesionat,cat o fi fost SPAGA la concesionare ?cum poti sa lasi asemenea specimene sa conduca o afacere in spatiu public in asemenea conditii de HORROR?HUUUOOOOOOOOOOOO.!Pacat de resursele naturale distruse de interese marunte si meschine.HUUUUUUUUOOOOOOOOOOOO.De cine e condusa tara in teritotiu ?doar de gainari politici ?HUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOO.
  • oprea alina 04.08.2017 12:13 drag opc cand aveti timp,mergeti,va rog,la baicoi,piscina din centru,nu se dau bilete la intrare,nu exista lista de preturi,ceri meniu si se stramba,astepti vreo ora cel putin sa ti se aduca o comnda care nu are pret,sare,sos,ceri cartofi si ii primesti aproape cruzi cred ca e o idee buna sa iti iei mancare de acasa sau din imprejurimi ce e drept,doar bautura e rece si are pret

Social

2842 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1740 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

195 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

304 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.