Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

"Toamna se numără bobocii", acesta a fost genericul sub care s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati". Evenimentul a avut loc miercuri, 29 noiembrie, la Casa de Cultură "Geo Bogza".

Ediţia din acest an a Balului la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina a fost concepută sub forma unui spectacol. Elevii de la clasa a IX-a au urcat pe scenă și au oferit publicului diverse momente artistice – cântece, dansuri, momente umoristice, totul spre delectarea colegilor și profesorilor aflați în sală. Emoțiile cele mai mari au fost, bineînțeles, pentru bobocii care au concurat la titlurile de Miss și Mister Boboc. Iar perechile câștigătoare au fost: Mădălina Mărgărit și Mihăiță Cristache – Miss și Mister Boboc, Alexandra Brighinaru și Bogdan Calangea – Miss și Mister Eleganță, Alexandra Relevici Abdula și Marcel Diaconu – Miss și Mister Popularitate
A fost o seară frumoasă pentru bobocii Colegiului “Istrati”, un eveniment care va constitui, cândva, poate una dintre cele mai frumoase amintiri din viața de liceeni.

4267 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1190 vizualizari
19 oct. 2018 09:46

Câmpina, România 100. Foto Olteanu, din perioada interbelică, un atelier de tapițerie din anii '70, șantierul de la Soldat, de azi

Câmpina se mândrea, în perioada interbelică și chiar și în anii de până la cutremurul din 1977, cu o serie de clădiri frumoase situate pe bulevardul central, magazine simbol, cele mai multe fiind cunoscute după activitatea prestată și după numele proprietarului. 

2491 vizualizari
18 oct. 2018 21:25

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Ion Bălu

Câmpina s-a mândrit multă vreme cu statutul de oraș cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. Nu știe nimeni cât de actuală mai este această statistică, dar toată lumea cunoaște și recunoaște că în Câmpina au fost și încă mai sunt dascăli de mare valoare. Unul dintre aceștia este profesorul Ion Bălu.

Alte stiri recente

600 vizualizari
19 oct. 2018 11:49

Salariile angajaților de la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina

V-am prezentat recent salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, conform datelor postate pe site-ul instituției în conformitate cu Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Acum este rândul Spitalului de Psihiatrie Voila, unitate sanitară de monospecialitate, unde sporurile sunt semnificative. Ne referim aici în special la sporul pentru condiții deosebit de periculoase, cuprins între 50% și 65% din salariul de bază și de care beneficiază absolut toți angajații de la Spitalul Voila, de la cadre medicale până la personalul TESA și muncitori. (facsimile)

3329 vizualizari
18 oct. 2018 10:07

Razie a Poliției pe DN1, la Comarnic, Nistorești, Bănești și Florești

UPDATE - La acțiunea de astăzi au fost controlate 94 de autovehicule și s-au aplicat 61 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.927 lei. Cele mai multe amenzi s-au dat pentru nerespectarea vitezei legale - 48.

La această oră, Poliția desfășoară o razie de amploare pe DN1, în mai multe zone dificile din punct de vedere al traficului, la Comarnic, Nistorești, Bănești și Florești.