Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

"Toamna se numără bobocii", acesta a fost genericul sub care s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati". Evenimentul a avut loc miercuri, 29 noiembrie, la Casa de Cultură "Geo Bogza".

Ediţia din acest an a Balului la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina a fost concepută sub forma unui spectacol. Elevii de la clasa a IX-a au urcat pe scenă și au oferit publicului diverse momente artistice – cântece, dansuri, momente umoristice, totul spre delectarea colegilor și profesorilor aflați în sală. Emoțiile cele mai mari au fost, bineînțeles, pentru bobocii care au concurat la titlurile de Miss și Mister Boboc. Iar perechile câștigătoare au fost: Mădălina Mărgărit și Mihăiță Cristache – Miss și Mister Boboc, Alexandra Brighinaru și Bogdan Calangea – Miss și Mister Eleganță, Alexandra Relevici Abdula și Marcel Diaconu – Miss și Mister Popularitate
A fost o seară frumoasă pentru bobocii Colegiului “Istrati”, un eveniment care va constitui, cândva, poate una dintre cele mai frumoase amintiri din viața de liceeni.

5916 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

807 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1001 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.