Krypton, Lavinia și Speak cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Eveniment (Categoria articolului)

Spectacolul de Revelion va începe la ora 21.00 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. Apoi, de la ora 21.45, pe scenă va urca Lavinia. O știți, este cântăreață și compozitoare, fostă componentă a trupei Spicy (pentru cei care își mai amintesc) și... actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. De la 22.30, va urma Speak, pe numele adevărat Ștefan Sprianu. El nu va veni singur, ci însoțit de Ștefania, simpatica dansatoare care mai nou este și solistă. De la ora 23.00 va cânta Formația Krypton, cea care, anul acesta a împlinit 35 de ani de la înființare. La miezul nopții vom avea jocuri de lumini și lasere.

Acesta va fi spectacolul de Revelion, pentru care s-au alocat 130.000 lei de la bugetul local. Este o sumă mai mare comparativ cu anii precedenți, dar insuficientă pentru a putea aduce la Câmpina soliști din vârful topului, vedete a căror prestație ar costa de la 15.000 euro în sus. Locația evenimentului este aceeași, centrul Câmpinei, în intersecția de la fosta Casă a Cărții.

7062 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bucseneanu mihaela 06.12.2017 23:57 O sa fie un program frumos, dar fara artificii nu are farmecul sarbatorii . Pacat ,intodeauna le asteptam cu nerabdare.
  • Ioana 31.12.2017 18:27 In loc de aceasta petrecere inutila si costisitoare, pentru care s.au alocat 130.000 lei, mai bine dl Primar ii impartea localnicilor sub diferite forme, cu un discurs corespunzator. La multi ani!

Eveniment

1203 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1217 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

867 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.