A început reabilitarea Străzii Bobâlna din Câmpina. Termen de execuție - opt luni

Actualitate (Categoria articolului)

După emiterea ordinului de începere a lucrării de către Primăria Câmpina, firma constructoare a luat în primire amplasamentul și a deschis șantierul de pe Strada Bobâlna. Termenul de execuție stabilit prin contract este de opt luni. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de societatea SCDA Infrastructură SRL București, cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA.

Pe Strada Bobâlna vor fi reabilitate trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova. "Vom face o scrisoare, dar îl vom contacta și pe directorul general al HidroPrahova pentru a-i comunica faptul că noi începem această lucrare deoarece nu mai putem accepta această inactivitate a HidroPrahova, lipsa lor de dorință de a continua lucrările de canalizare de la Câmpina. Sunt deja trei ani de când au fost sistate lucrările de canalizare. Dacă HidroPrahova nu va găsi o soluție să reia aceste lucrări, noi vom asfalta străzile Bobâlna, Calea Doftanei, Voila și altele, iar dumnealor nu vor mai intra pe aceste străzi pe perioada de garanție. Pe Strada Bobâlna, garanția este de trei ani din momentul finalizării lucrărilor. Dacă anul viitor nu vedem că se reiau lucrările de canalizare, noi vom asfalta Bobâlna și cu stratul final și atunci HidroPrahova nu va mai putea intra aici până în anul 2022. Nu mai puteam accepta această întârziere, iar cetățenii nu mai pot suporta starea proastă a carosabilului", a afirmat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de săptămâna trecută. (video)

4601 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2765 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3178 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

367 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.