Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina

Social (Categoria articolului)

"Arca lui Norocel" este singura asociație pentru protecția animalelor din Câmpina. A fost înființată în decembrie 2017 și de atunci luptă fără încetare pentru salvarea animalelor, pentru stoparea fenomenului de abandonare a puilor de câini și pisici pe domeniul public, pentru oprirea înmulțirii necontrolate a animalelor. Pe parcursul lui 2018, această asociație, formată din câțiva tineri sufletiști din Câmpina, a organizat mai multe campanii gratuite de sterilizare a animalelor cu stăpân, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria.

Asociația poartă numele lui Norocel, un pisoiaș salvat din gunoi, acolo unde a fost aruncat când nu avea decât câteva zile. Astăzi, Norocel este un motan superb și aparține Iuliei Burloiu, președinta asociației. Practic, acești câțiva tineri câmpineni au decis să nu stea deoparte și au început o treabă extrem de complicată, conștienți că nu va fi ușor, că vor avea de luptat cu mentalități, cu nepăsare din partea unora, cu interese personale sau de grup, în cazul altora, precum și cu o administrație locală destul de obtuză. Și lupta continuă.
Ei bine, "Arca lui Norocel" are nevoie de voluntari. Această asociație care a adus un dram de normalitate într-o comunitate care reacționează greu, foarte greu, care preferă să stea pe margine și să comenteze, are acum nevoie de mai mult sprijin din partea celor care iubesc animalele, are nevoie de o implicare directă a cât mai multor persoane pentru a salva cât mai multe animăluțe din Câmpina și împrejurimi, pentru a le asigura protecția necesară. 
Dacă iubiți cu adevărat animalele, dacă doriți și aveți timpul necesar pentru a vă implica în campaniile de sterilizare, în salvarea unor suflete nevinovate, alăturați-vă Asociației "Arca lui Norocel"! Este nevoie de o mărire a echipei pentru a se putea face față tuturor activităților. Puteți contacta "Arca lui Norocel" pe pagina de Facebook a asociației, sau o puteți contacta direct pe Iulia Burloiu la numărul de telefon 0722.611.633. Sunați și pentru a ajuta, nu doar pentru a-i chema pe membrii asociației să strângă animalele aruncate de alții la gunoi sau pe străzi!

Persoanele care nu se pot implica efectiv în activitatea Asociației "Arca lui Norocel", dar doresc să sprijine financiar, o pot face în următoarele conturi:
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
 

C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com

4300 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1638 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3277 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

2030 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1950 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.