CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina

- Social -

Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației

"Arca lui Norocel" este singura asociație pentru protecția animalelor din Câmpina. A fost înființată în decembrie 2017 și de atunci luptă fără încetare pentru salvarea animalelor, pentru stoparea fenomenului de abandonare a puilor de câini și pisici pe domeniul public, pentru oprirea înmulțirii necontrolate a animalelor. Pe parcursul lui 2018, această asociație, formată din câțiva tineri sufletiști din Câmpina, a organizat mai multe campanii gratuite de sterilizare a animalelor cu stăpân, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria.

Asociația poartă numele lui Norocel, un pisoiaș salvat din gunoi, acolo unde a fost aruncat când nu avea decât câteva zile. Astăzi, Norocel este un motan superb și aparține Iuliei Burloiu, președinta asociației. Practic, acești câțiva tineri câmpineni au decis să nu stea deoparte și au început o treabă extrem de complicată, conștienți că nu va fi ușor, că vor avea de luptat cu mentalități, cu nepăsare din partea unora, cu interese personale sau de grup, în cazul altora, precum și cu o administrație locală destul de obtuză. Și lupta continuă.
Ei bine, "Arca lui Norocel" are nevoie de voluntari. Această asociație care a adus un dram de normalitate într-o comunitate care reacționează greu, foarte greu, care preferă să stea pe margine și să comenteze, are acum nevoie de mai mult sprijin din partea celor care iubesc animalele, are nevoie de o implicare directă a cât mai multor persoane pentru a salva cât mai multe animăluțe din Câmpina și împrejurimi, pentru a le asigura protecția necesară. 
Dacă iubiți cu adevărat animalele, dacă doriți și aveți timpul necesar pentru a vă implica în campaniile de sterilizare, în salvarea unor suflete nevinovate, alăturați-vă Asociației "Arca lui Norocel"! Este nevoie de o mărire a echipei pentru a se putea face față tuturor activităților. Puteți contacta "Arca lui Norocel" pe pagina de Facebook a asociației, sau o puteți contacta direct pe Iulia Burloiu la numărul de telefon 0722.611.633. Sunați și pentru a ajuta, nu doar pentru a-i chema pe membrii asociației să strângă animalele aruncate de alții la gunoi sau pe străzi!

Persoanele care nu se pot implica efectiv în activitatea Asociației "Arca lui Norocel", dar doresc să sprijine financiar, o pot face în următoarele conturi:
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
 

C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com


05 Sep 2018 08:44 7910 vizualizari



Comentarii






  • 06.02.2020 15:13 Gocz Erika Buna ziua, Imi place foarte mult de cum gestionati adapostul pentru ''blanosii'' si postarile dv de facebook sunt dragute . Nu stiu cum sa procedez dar a-si dori sa va ofer un mic ajutor adica sa donez cei 3,5% pentru mici blanosi. Stiu ca ar fi nevoie de mai mult dar un pic cu un pic se aduna si mai reusiti sa salvati cate un animalut amarat. Ma bucur ca sunt oameni ca si dv . care pun suflet in ceea ce fac. Va rog sa imi trimiteti sau sa imi dati indicatii cum sa procedez pentru a completa declaratia. Multumesc
1389 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1641 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
873 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV