Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina

Social (Categoria articolului)

"Arca lui Norocel" este singura asociație pentru protecția animalelor din Câmpina. A fost înființată în decembrie 2017 și de atunci luptă fără încetare pentru salvarea animalelor, pentru stoparea fenomenului de abandonare a puilor de câini și pisici pe domeniul public, pentru oprirea înmulțirii necontrolate a animalelor. Pe parcursul lui 2018, această asociație, formată din câțiva tineri sufletiști din Câmpina, a organizat mai multe campanii gratuite de sterilizare a animalelor cu stăpân, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria.

Asociația poartă numele lui Norocel, un pisoiaș salvat din gunoi, acolo unde a fost aruncat când nu avea decât câteva zile. Astăzi, Norocel este un motan superb și aparține Iuliei Burloiu, președinta asociației. Practic, acești câțiva tineri câmpineni au decis să nu stea deoparte și au început o treabă extrem de complicată, conștienți că nu va fi ușor, că vor avea de luptat cu mentalități, cu nepăsare din partea unora, cu interese personale sau de grup, în cazul altora, precum și cu o administrație locală destul de obtuză. Și lupta continuă.
Ei bine, "Arca lui Norocel" are nevoie de voluntari. Această asociație care a adus un dram de normalitate într-o comunitate care reacționează greu, foarte greu, care preferă să stea pe margine și să comenteze, are acum nevoie de mai mult sprijin din partea celor care iubesc animalele, are nevoie de o implicare directă a cât mai multor persoane pentru a salva cât mai multe animăluțe din Câmpina și împrejurimi, pentru a le asigura protecția necesară. 
Dacă iubiți cu adevărat animalele, dacă doriți și aveți timpul necesar pentru a vă implica în campaniile de sterilizare, în salvarea unor suflete nevinovate, alăturați-vă Asociației "Arca lui Norocel"! Este nevoie de o mărire a echipei pentru a se putea face față tuturor activităților. Puteți contacta "Arca lui Norocel" pe pagina de Facebook a asociației, sau o puteți contacta direct pe Iulia Burloiu la numărul de telefon 0722.611.633. Sunați și pentru a ajuta, nu doar pentru a-i chema pe membrii asociației să strângă animalele aruncate de alții la gunoi sau pe străzi!

Persoanele care nu se pot implica efectiv în activitatea Asociației "Arca lui Norocel", dar doresc să sprijine financiar, o pot face în următoarele conturi:
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
 

C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com

4534 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

684 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1596 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.

Alte stiri recente

184 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

2421 vizualizari
14 nov. 2018 21:21

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina lansează o campanie gratuită de infiltrații cu ozon

1 comentarii

O adevărată premieră pe piața serviciilor medicale din Câmpina a fost lansată de Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, situat pe Strada 1 Mai, nr. 31, și care, de la 1 noiembrie 2018, desfășoară o campanie gratuită de infiltrații cu ozon.