Adrian Piţigoi a fost ales preşedinte al PMP Câmpina

Politică (Categoria articolului)

PMP Câmpina a avut, până acum, o conducere interimară. Ieri au avut loc primele alegeri la nivelul organizației municipale, iar președinte a fost ales consilierul local Adrian Pițigoi. Acesta va fi și candidatul PMP Câmpina la funcţia de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale de anul viitor.

La alegerile din cadrul PMP au fost prezenţi și lideri judeţeni ai partidului - Cătălina Bozianu, Andrei Pavel şi Daniel Nenu. Noua structură de conducere a organizaţiei locale arată astfel:
Ioan Adrian Piţigoi - preşedinte
Robert Cătălin Minea - secretar general
Carmela Dragomir, Ion Andrei Baltag, Marian Alexandru, Marian Florin Brătoiu, Florin Cătălin Panait, Ilie Toma - vicepreşedinţi
Andra Dragomir, Dan Cornea, Şerban Frânculescu, Elena Stănescu, Silviu Ştefan Tudose, Daniela Ioana Ciocoiu - secretari executivi
Mihaela Popescu Jugureanu - trezorier
De asemenea, membri de drept ai Biroului de Conducere mai sunt: Simona Elena Panait (preşedintele Organizaţiei de Femei), Felix Biban (preşedintele Organizaţiei de Seniori) şi Cătălin Anghel (preşedintele Organizaţiei de Tineret).

9390 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 29.11.2015 19:27 ma bufneste rasul! partidul lui Basescu la Campina! succesuri - sper ca lumea e satula de Basescu si ai lui
  • tony 03.12.2015 22:39 am auzit ca Anghel vrea sa intre la PMp, e adevarat?

Politică

926 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

338 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Alte stiri recente

178 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

2127 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.