Trei zile de spectacol intens la Karpatia Pony Show 2018, pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti

Eveniment (Categoria articolului)

A mai rămas puţin timp până la startul celei de-a două ediţii a Karpatia Pony Show, un spectacol ecvestru care îşi aşteaptă publicul cu un program incitant, desfăşurat pe două arene, şi numeroase activităţi în aer liber. Evenimentul are loc în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova.

Cei pasionați de echitație vor avea ocazia să asiste la un spectacol ecvestru de trei zile, cu un program variat, în care competiții naționale și internaționale alternează cu show-uri inedite: jocuri și prezentări cu ponei și cai, working equitation, un concurs de împletit coame și cozi, prezentare de rase de ponei (Connemara, Apaloosa, Welsh, Hafflingen, Brittish Spotted, Shetland, ponei olandez), marea paradă a poneilor, acrobații ecvestre, agrement cu ponei și cai și multe altele. Pe lângă cei peste 100 de cai care vor fi prezenți pe domeniu, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini, expoziții de porumbei premiați internațional și demonstrații cu păsări de pradă. Maestrul de ceremonii este Vali Vasilescu, unul dintre cei mai apreciați cascadori ai momentului, care a adus în atenția publicului spectacolele “Basme cu cai”. Renumitul cascador ne propune, la cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show, un spectacol de acrobații impresionant cu cai dresați pentru cascadorie de film.
Cei mici pot participa la peste zece ateliere creative și un spectaculos proiect de reciclare, propuse de partenerii evenimentului. Vor învăta să  picteze pe apă, acuarelă, guase, să decoreze pe suprafețe inedite: catifea, ceramică, suporturi de creioane, lampioane din hârtie și  evantaie, se vor juca cu particule fine și colorate de marmură, vor participa la ateliere de olărit și vor învață cum se fac grădini în miniatură sau cum să construiască un castel din sticle de plastic reciclate. Întâmplările vor fi atent ghidate și energizate de mascotele partenerilor Karpatia Pony Show.
Doritorii de adrenalină sunt asteptați în zonele de Agrement și Aventura Park, unde vor descoperi un labirint uriaș, un amplu spațiu senzorial pentru a percepe domeniul și varietatea de texturi prezente, un circuit de cross pentru mașini radio comandate, tir cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, traversare cu tiroliana sau vor putea închiria biciclete pentru a vizită domeniul.
Cei care preferă plimbările și relaxarea în aer liber se pot bucura de un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti. Organizatorii dezvoltă și trei zone generoase de food & drinks, dar și una artizanală, de unde se pot achiziționa suveniruri.
Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe website-ul  bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi generoase, de până la 65% până în dată de 31 Mai. Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar însoțiți de un adult.

4147 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1462 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2763 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

271 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

374 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.