Programul complet al Festivalului "Florilor de tei", Cornu 7-8 iulie 2018

Social (Categoria articolului)

În week-end-ul 7-8 iulie 2018, la Cornu are loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului "Florilor de tei", eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local. În fiecare an, această manifestare tradițională are loc în iulie, pentru că în această lună este ziua localității. Anul acesta, comuna Cornu împlinește 504 ani de la prima atestare documentară. Vor fi două zile pline de evenimente și două seri cu spectacole susținute de artiști binecunoscuți.

Evenimentul se desfășoară sub egida Centenarului Marii Uniri. La sărbătoare vor participa și oaspeți din localitățile din Franța și Republica Moldova, cu care comuna Cornu este înfrățită. Spectacolele încep în fiecare seară la ora 18.00. Mai întâi vor urca pe scenă tineri soliști de muzică ușoară și populară și ansambluri folclorice, apoi vor urma artiștii consacrați.

Sâmbătă, 7 iulie
19.30 - Deschiderea oficială a festivalului (Primăria Cornu va acorda diplome și premii cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, elevilor premiați la diverse concursuri și olimpiade școlare)
20.00 - Formația Alesis
21.00 - Claudia Ghițulescu
21.45 - Aurelian Temișan
22.45 - Trupa Vunk

Duminică, 8 iulie
19.30 - Veta Biriș
20.10 - Aurel Tămaș
21.40 - Ruby
22.30 - Holograf
23.30 - Foc de artificii

7594 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2511 vizualizari
20 sep. 2018 22:08

"Insta Cafe", locul din Câmpina unde poţi să savurezi o cafea într-un cadru natural de poveste

Bulevardul Culturii a fost dintotdeauna locul preferat de promenadă al câmpinenilor, indiferent de anotimp. În Anul Centenar, doi tineri întreprinzători, Eduard Pîslaru şi Nathaniel Geană, au decis să redea unui colţişor din bulevard strălucirea de altădată. Aşa a apărut "Insta Cafe".

1861 vizualizari
20 sep. 2018 20:37

Câmpina, România 100. Pasajul de la Ceas, aşa cum arăta prin anii '70 şi azi

Pasajul de la Ceas, din zilele noastre, este - fără îndoială - kilometrul 0 al Câmpinei. De-a lungul acestui serial am prezentat în mai multe episoade diverse instantanee din zona care astăzi este cunoscută sub numele de Pasajul de la Ceas. Imaginea de arhivă din acest episod este ceva mai nouă, nu are decât ceva mai mult de 40 de ani, fiind realizată la sfârşitul anilor '70.

Alte stiri recente

2113 vizualizari
20 sep. 2018 19:48

Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

2580 vizualizari
20 sep. 2018 19:12

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel, "Săptămâna Europeană a Mobilităţii"

În perioada 16-22 septembrie se sărbătorește "Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Este vorba, de fapt, despre o campanie europeană de promovare a formelor alternative de transport ecologic, de reliefare a faptului că mobilitatea sporește calitatea vieții în mediul urban, reducând poluarea. Elevii Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina vor organiza vineri, 21 septembrie, o acțiune dedicată mobilității.