Accident cu trotineta electrică, în centrul Câmpinei, pe scările de la o unitate bancară

Social (Categoria articolului)

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc seara trecută, în centrul municipiului Câmpina. Un bărbat de 62 de ani a căzut cu trotineta electrică pe scările de la BCR. Bărbatul s-a accidentat destul de grav și a fost transportat la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Locală Câmpina, bărbatul a venit dinspre parcarea din spatele BCR și a încercat să coboare scările pe trotinetă, moment în care s-a răsturnat. Echipajul medical de la ambulanță i-a acordat primele îngrijiri, apoi a fost transportat la spital. Se pare că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările în acest caz sunt efectuate de Poliția Municipală Câmpina. În privința trotinetelor electrice, care prind tot mai mult teren și la noi, reprezentând o metodă alternativă de deplasare mai ales în orașele aglomerate, legislația în vigoare este destul de lacunară. Iar în lipsa unor reguli clare, oamenii circulă cu trotineta pe unde pot, fie pe carosabil, fie pe trotuare. De cele mai multe ori, polițiștii rutieri ridică din umeri sau tratează problema ca în cazul mopedelor, dar în curând problema va fi reglementată legal, pentru că Poliția Română anunță că se lucrează la modificarea legislației și introducerea unor prevederi legate și de... trotinete. Indiferent cum va fi modificată legislația, probabil că scările nu vor fi luate în calcul la căi de rulare.

5685 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andreea 23.07.2018 07:27 Unde nu-i cap... Dar ce cauta un om de 62 de ani cu trotineta pe rampa?!

Social

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3017 vizualizari
18 aug. 2018 19:49

Câmpina, România 100. Stația de birje din perioada interbelică, zona sediului BRD de astăzi

În perioada interbelică, birjele erau taxiurile localității. Cu birja se mergea la gară și... retur, cu birja se mergea prin oraș, iar prețurile pe care pasagerii le plăteau birjarilor erau stabilite prin Ordonanță a Consiliului Comunal Câmpina. O cursă până la gară sau o cursă de jumătate de oră prin oraș costa 50 de lei. O oră în oraș în zi de lucru costa 80 de lei, iar o oră cu birja, în zi de sărbătoare, costa 100 lei. (facsimil)

Alte stiri recente

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.