CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident cu trotineta electrică, în centrul Câmpinei, pe scările de la o unitate bancară

- Social -

Accident cu trotineta electrică, în centrul Câmpinei, pe scările de la o unitate bancară

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc seara trecută, în centrul municipiului Câmpina. Un bărbat de 62 de ani a căzut cu trotineta electrică pe scările de la BCR. Bărbatul s-a accidentat destul de grav și a fost transportat la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Locală Câmpina, bărbatul a venit dinspre parcarea din spatele BCR și a încercat să coboare scările pe trotinetă, moment în care s-a răsturnat. Echipajul medical de la ambulanță i-a acordat primele îngrijiri, apoi a fost transportat la spital. Se pare că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările în acest caz sunt efectuate de Poliția Municipală Câmpina. În privința trotinetelor electrice, care prind tot mai mult teren și la noi, reprezentând o metodă alternativă de deplasare mai ales în orașele aglomerate, legislația în vigoare este destul de lacunară. Iar în lipsa unor reguli clare, oamenii circulă cu trotineta pe unde pot, fie pe carosabil, fie pe trotuare. De cele mai multe ori, polițiștii rutieri ridică din umeri sau tratează problema ca în cazul mopedelor, dar în curând problema va fi reglementată legal, pentru că Poliția Română anunță că se lucrează la modificarea legislației și introducerea unor prevederi legate și de... trotinete. Indiferent cum va fi modificată legislația, probabil că scările nu vor fi luate în calcul la căi de rulare.


22 Jul 2018 14:17 7573 vizualizari



Comentarii






  • 14.09.2018 09:42 Bogdan Informatia ca "legislația în vigoare este destul de lacunară. Iar în lipsa unor reguli clare, oamenii circulă cu trotineta pe unde pot, fie pe carosabil, fie pe trotuare" ESTE GRESITA!!! Legislatia e foarte clara in aceasta privinta. Informati-va inainte sa scrieti un articol. Faptul ca nu cunoasteti legea nu va impiedica sa va informati. Pe scurt trotinetele (elextrice cel putin, ca despre asta e vorba) sunt considerate vehicule si trebuiesc conduse pe partea carosabila (si nu pot fi asociate biciletelor) iar anumite trotinete electrice sunt considerate mopede si trebuiesc inregistrate si conduse pe partea carosabila, iar cel care manevreaza un astfel de vechicul are calitatea de conducator de vehicul si trebuie sa stie cum sa circule pe drumurile publice si cunoasca legislatia rutiera. Faptul ca lumea e ignoranta si nu cunoaste legislatia in vigoare si nici nu se intereseaza nu ii scuteste te sanctiunile care survin in urma unui accident. (e ca si cum ai face pe prostul si ai zice ca nu stii ca e ilegal sa jefuiesti o banca, chiar daca nu stii asta nu inseamna ca nu o sa faci inchisoare pentru furt). De asemnea si soferii cand vad pe carosabil astfel de vehicule ar trebui sa stie ca drumul e public si pe el pot circula orice tip de vehicul (conform legislatiei desigur) si daca vad un vehicul care arata mai cidat nu inseamna ca e in ilegalitate (deoarece sunt soferi care nu pastreaza o distanta laterala suficienta si unii chiar incearca sa ii scoata de pe partea carosabila (da au fost cazuri de astfel de "soferi" inconstienti). Raspuns oficial de la Inspectoratul General al Politiei Romane Directia Rutiera https://weareelectric.ro/wp-content/uploads/2018/08/2824161-WeAreElectric.RO-W-1.pdf
  • 23.07.2018 07:27 Andreea Unde nu-i cap... Dar ce cauta un om de 62 de ani cu trotineta pe rampa?!
854 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2930 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1791 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1911 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV