Agenția "Sunrise Travel" din Câmpina păstrează tradiția și își lansează oferta turistică în prezența clienților fideli

Eveniment (Categoria articolului)

Păstrând tradiția ultimilor ani, Agenția de Turism "Sunrise Travel" și-a lansat noua ofertă "Senior Voyage" 2018-2019 în cadrul unui eveniment special, alături de clienții fideli. Așa cum am spus-o și cu alte ocazii, acest tip de lansare a ofertei turistice este unic în zona noastră și s-a demonstrat că reprezintă o modalitate extrem de eficientă prin care agenția își fidelizează clienții. Oferta "Senior Voyage" include pachete turistice atractive, destinate persoanelor peste 55 de ani.

Petrecerea organizată în fiecare an la Pensiunea Valdany din Cornu reprezintă o ocazie pentru ca seniorii să socializeze, să împărtășească impresii din călătorii și, bineînțeles, să afle noua ofertă turistică pentru vacanțe în țară și în străinătate. Alături de seniori se află în permanență echipa Agenției "Sunrise Travel", o echipă foarte tânără condusă de managerul agenției, Adrian Oancea. 
"Avem în continuare alături de noi elevi de la clasele de turism ale Liceului Tehnologic Energetic, cu care noi lucrăm la platforma noastră de rezervări. Vă reamintesc faptul că pe platforma noastră online de rezervări puteți verifica disponibilitatea în timp real la tot ceea ce avem noi de vânzare. Platforma noastră Sunrise Travel funcționează foarte bine și ne mândrim cu ea. Anul trecut, agenția noastră a fost nominalizată la categoria cel mai bun site al unei agenții de turism la cea mai mare conferință de turism din România. Deci, cred că facem bine ceea ce facem și avem rezultate bune. De altfel, 2018 este al doilea an consecutiv în care avem creșteri de vânzări de 45%", a afirmat Adrian Oancea. (video)
Seniorilor le-au fost prezentate ofertele turistice cu sejururi în țară și în străinătate, sejururi cu autocarul și cu avionul, iar cei care s-au arătat interesați de o anumită ofertă au primit informații complete despre pachetul turistic respectiv. Un alt motiv de mândrie pentru echipa Sunrise Travel este acela că la agenție apelează nu doar turiști din zona Câmpinei, ci și din multe alte localități din țară, iar la acest lucru a contribuit, în mod cert, platforma online ușor de accesat și bine structurată.

8868 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1226 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1281 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

84 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

66 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.