Vom avea supermarket Profi chiar în centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

La Câmpina se va deschide, cel mai probabil în toamna acestui an, un nou supermarket. Este vorba despre Profi, care face deja angajări pentru mai multe magazine noi, printre care și cel de la Câmpina.

Din informațiile noastre, Profi România a închiriat parterul clădirii în care a funcționat RomTelecom, clădire situată în centrul municipiului, între Hotelul Muntenia și BCR. Singura problemă pentru care trebuie găsită o soluție este aceea a parcării, pentru că un supermarket trebuie să aibă parcare proprie, ceea ce este destul de greu în cazul acestei locații închiriate pentru deschiderea magazinului. RomTelecom avea o mică parcare în spatele sediului, dar aceasta ar urma să fie folosită pentru aprovizionare. În fața clădirii și în lateralele acesteia sunt spații verzi, iar destinația de spațiu verde nu poate fi schimbată, conform legii.
Cert este că Profi România are un plan important de expansiune, urmând să deschidă mai multe magazine noi în perioada următoare atât în municipii reședință de județ, cât și în orașe mai mici. În prezent, la nivel național, rețeaua Profi include 602 magazine (cu 12.000 de angajați) în peste 300 de localități din toate județele și în municipiul București. Din 2016, rețeaua Profi este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro. 
Persoanele interesate de joburile oferite de Profi pot aplica AICI sau direct pe site-ul Profi România, la secțiunea CARIERE.

9500 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un campinean 05.08.2017 12:02 Pai cladirea rtc nu era cu bulina?! Sau bulina se pune dupa cum se fac cartile ...? Ce oras de spagari si numai interese!
  • Marisn 05.08.2017 13:31 Primăria poate si trebuie să reglementeze obligativitatea existenței unei parcări private. Sper că nu sunt atât de slabi să considere parcarea de pe centru sau cea de la Muntenia drept parcarea Profi. Cât despre spațiu verde din zonă ... 😡
  • Angheru elena irina 14.11.2017 21:31 Lucrez la Megaimage sinaia si urmeaza sa schimb domiciluul la Telega.Din acest motiv ma intereseaza un post la Profi Campina
  • Voicu Violeta 07.02.2018 18:01 Pentru angajare mă interesează. Am 28 de ani, 8 clase. Am lucrat în panificație timp de 8 ani, iar acum lucrez la o craitorie din Câmpina. Și stau in Poiana Câmpina sat Bobolia.
  • Irimescu Emanuela Maria. 01.08.2018 23:06 Buna ziua, numele meu este Irimescu Emanuela Maria, am varsta de 20, sunt din comuna Telega, judetul Prahova. Sunt serioasa, dornica de munca si a-s dorii sa lucrez in magazinul dvs. Profi care am inteles ca se construieste in zona turnatoriei. Am scoala profesionala cu diploma, scoala Constantin Instrate, o zi buna, va multumesc,
  • Facalet Carmen -Camelia 06.08.2018 11:37 un loc de munca(casier)
  • Oprea Sabina Georgiana 13.09.2018 22:20 Bună ziua! Mă numesc, Oprea Sabina am 20 de ani, liceul termibat, profilul "tehnician in activități economice", sunt o fire sociabila, responsabila, punctuala, comunicativa, dornica de un loc de muncă în magazinul Profi din Campina. O zi buna!

Social

1872 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.

9014 vizualizari
13 nov. 2018 17:50

Vrem să dăruim Câmpinei un album cu serialul "Câmpina, România 100". Cine dorește să susțină acest demers?

1 comentarii

Serialul nostru "Câmpina, România 100", cu imagini din Câmpina de ieri și de azi, se bucură de mare succes în rândul cititorilor noștri și nu puțini sunt cei care ne-au sugerat să realizăm un album cu toate cele 100 de episoade ale acestui serial. O idee frumoasă, un proiect la care ne-am gândit și noi, dar pe care nu-l putem pune în practică singuri. Avem nevoie de sprijinul câmpinenilor, fie ei persoane fizice sau agenți economici.  

Alte stiri recente

1274 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, inclusiv prefectul județului, Ioana Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, și alți oficiali în situații de urgență s-a aflat la fața locului.

1630 vizualizari
13 nov. 2018 21:35

"Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie", tema zilei la cercul pedagogic de la Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

În fiecare semestru, prin rotație, grădinițele din județ găzduiesc cercuri pedagogice la care participă o mare parte a cadrelor didactice, precum și inspectori de specialitate. Marți, 13 noiembrie, a fost rândul Grădiniței "Iulia Hasdeu" din Câmpina să fie gazda cercului pedagogic, tema acestuia fiind "Familia ca sistem de relații în educarea și formarea copilului preșcolar", iar tema zilei - "Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie".