Vom avea supermarket Profi chiar în centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

La Câmpina se va deschide, cel mai probabil în toamna acestui an, un nou supermarket. Este vorba despre Profi, care face deja angajări pentru mai multe magazine noi, printre care și cel de la Câmpina.

Din informațiile noastre, Profi România a închiriat parterul clădirii în care a funcționat RomTelecom, clădire situată în centrul municipiului, între Hotelul Muntenia și BCR. Singura problemă pentru care trebuie găsită o soluție este aceea a parcării, pentru că un supermarket trebuie să aibă parcare proprie, ceea ce este destul de greu în cazul acestei locații închiriate pentru deschiderea magazinului. RomTelecom avea o mică parcare în spatele sediului, dar aceasta ar urma să fie folosită pentru aprovizionare. În fața clădirii și în lateralele acesteia sunt spații verzi, iar destinația de spațiu verde nu poate fi schimbată, conform legii.
Cert este că Profi România are un plan important de expansiune, urmând să deschidă mai multe magazine noi în perioada următoare atât în municipii reședință de județ, cât și în orașe mai mici. În prezent, la nivel național, rețeaua Profi include 602 magazine (cu 12.000 de angajați) în peste 300 de localități din toate județele și în municipiul București. Din 2016, rețeaua Profi este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro. 
Persoanele interesate de joburile oferite de Profi pot aplica AICI sau direct pe site-ul Profi România, la secțiunea CARIERE.

9144 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un campinean 05.08.2017 12:02 Pai cladirea rtc nu era cu bulina?! Sau bulina se pune dupa cum se fac cartile ...? Ce oras de spagari si numai interese!
  • Marisn 05.08.2017 13:31 Primăria poate si trebuie să reglementeze obligativitatea existenței unei parcări private. Sper că nu sunt atât de slabi să considere parcarea de pe centru sau cea de la Muntenia drept parcarea Profi. Cât despre spațiu verde din zonă ... 😡
  • Angheru elena irina 14.11.2017 21:31 Lucrez la Megaimage sinaia si urmeaza sa schimb domiciluul la Telega.Din acest motiv ma intereseaza un post la Profi Campina
  • Voicu Violeta 07.02.2018 18:01 Pentru angajare mă interesează. Am 28 de ani, 8 clase. Am lucrat în panificație timp de 8 ani, iar acum lucrez la o craitorie din Câmpina. Și stau in Poiana Câmpina sat Bobolia.
  • Irimescu Emanuela Maria. 01.08.2018 23:06 Buna ziua, numele meu este Irimescu Emanuela Maria, am varsta de 20, sunt din comuna Telega, judetul Prahova. Sunt serioasa, dornica de munca si a-s dorii sa lucrez in magazinul dvs. Profi care am inteles ca se construieste in zona turnatoriei. Am scoala profesionala cu diploma, scoala Constantin Instrate, o zi buna, va multumesc,
  • Facalet Carmen -Camelia 06.08.2018 11:37 un loc de munca(casier)
  • Oprea Sabina Georgiana 13.09.2018 22:20 Bună ziua! Mă numesc, Oprea Sabina am 20 de ani, liceul termibat, profilul "tehnician in activități economice", sunt o fire sociabila, responsabila, punctuala, comunicativa, dornica de un loc de muncă în magazinul Profi din Campina. O zi buna!

Social

1643 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3277 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

2033 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1954 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.